obk11 kullanıcısının son içeriği

1. obk11

Pismanlik-Keşke motor alsaydım.

Herkese iyi aksamlar. Bugun size yazin nasil bi hata yaptigimi soyleyecegim. Ben yazin dominosta calistim vs. Para biriktirdim yaklasik 700 tl kadar. Motor almak icin, simdi 700 tlye motor alinirmi demeyin ustunu annemle babam ekleyeceklerdi. Sonra en yakin arkadasim dostum kardesim bir kaza...
  2. obk11

Buraya Kadarmış...

Evet abilerim ve kardeslerim basta hepinizi selamliyor, hayirli ramazanlar diliyorum. Kendi kendime bogazimi doyurabildigim, ev gecindirecek iyi bir meslegimi elime alasiya kadar motor aşkımı bir kenara atmaya karar verdim. Tabi ki tek neden bu degil az sonra neden boyle bir sey yaptigimi, neden...
  3. obk11

Dominosta Çalışacagim Onerileriniz nelerdir?

Tum herkese iyi aksamlar. Mobilden yaziyorum yazim hatalari icin ozur dilerim. Yaklasik 5 hafta sonra dominosta moto kurye olarak calismaya baslayacagim isim ayarlandi torpille( herseyde bi torpil var artik). Toplasaniz suan 10 km motosiklet tecrubem vardir ama arkadas bu hafta aliyor motor...
  4. obk11

Moto Moto Kampanyası başlatsak nasıl olur?

Tüm herkese selamlar, Benim kafamda bir düşünce var. Ama ilk önce buna benzer bir kampanyayı sizlerle paylaşıp sonra kafamdaki düşünceyi sizlerle paylaşacağım. EVİM EVİM diye bir proje kampanya var. Bu evim evim kampanyasına üye olunuyor ve her ay belli bir miktar para yatırılıyor ve sırayla...
  5. obk11

Özel plaka nasıl alınır ve ne kadar ücret ödenir?

S.a arkadaslar.. Dünden bugune arastiriyorum ozel plaka ile alakali hic bir bilgi bulamadim ya 2008 deki konu yada 2011 daha yuksek bir konu bulamadim. Simdi dun konu acmistim, ve yavas yavas lazim olan kask mont dizlik pantolon vs. korumaliklarimi tamamlamak icin arastirmaya basadim. Aklima...
  6. obk11

Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım..

Herkese günaydın.. Veeee tam 5 ay 22 gün sonra Allah ömür verirse motorumu alıyorum.. Dün işe girdim. Günde en fazla 1 saat çalışıyorum ve 5 ay 22 gün sonra 4.000-5.000 tl'lik motorumu alıyorum.Gelelim benim işime, benim işim NAMAZ. Dün akşam anneme yemek yerken açtım konuyu, -anne su arkadasim...
  7. obk11

Dominosta part time nasıl oluyor?

Sevgili mt ailesi dominosa yazin girmeyi dusunuyorum. Fakat hafta sonu dershane olmasi sebebiyle hafta sonuda calisamiyorum. Yeni araba aldigimiz icin paradanda kestiler para atamiyorum kenera kit kanaat yetiriyorum parayi. Simdi hafta ici okuldan 16.10 da cikiyorum 17.00-00.00 arasi calisma...
  8. obk11

Fiyat uygun mu?

S.A. M.T. Ailesi Ben Aralıkta A2 Ehliyetimi aldim toplam 848,85 Tl para verdim. A2 ehliyeti aldigim yere bu sefer 7 ay sonra alacagim B sinifi icin fiyat sormaya gittim.(daha 7 ay var ama ayagimizi ona gore uzatmak icin fiyat aldim) Bana 400 tl kurs ucreti cikartti. 60 dirrksiyon sinavi icin +...
  9. obk11

Seneye Görüşürüz :)

Yeni yıla mutlu, huzurlu, saglikli girmeyi ve yeni yılı kazasız geçirmenizi diliyorum.. Yeni yılınız kutlu olsun Seneye görüşürüz.....
  10. obk11

Korkuyorum!

S.a. iyi aksamlar arkadaslar. Yaşim 18 Son gunlerde motosiklet alma istegim okadar cok azaldi ki ama azalmasinin sebebi kaza yapmak son zamanlarda olan motor kazalari bana annem ve babam hakliymis dedirtti. Kaza yapmaktan ölmekten korkmuyorum bu genc yasimda sakat kalmak beni korkutuyor. Sonra...
  11. obk11

Direksiyon sınavı korkum! Yardim lutfen

Selamin aleykum arkadaslar 28 kasim cuma gunu direksiyon dersim var 29 veya 30 kasim da da sinav var. Kar yagmaya basladi yasadigim bolgede hem soguk hem yerler yas kalmaktan cok korkuyorum platformdan kayip dusersem diye endiseleniyorum boyle havalarda nasil davranmaliyim tavsiyelerinizi...
  12. obk11

TÜBİTAK Proje yarışması(projem motosiklet için) yardım bekliyorum

Evet değerli abilerim kardeşlerim Başlıkta anlaşıldığı üzere tübitak proje yarışmasına katılıyorum. Konum Projem : Motosikletin çevreden aldığı saygı veya çevrenin motosiklete ve kullanıcılarına yaklaşımları. Sağlam bir tez oluşturabilirsem projeyi kazanma şansım o kadar yüksek. Trafik kazasına...
  13. obk11

Lütfen Herkes 1 DK ayırıp baksın !

Bana ve arkadaşıma ait bir motosiklet grubu sayfamız vardır. Bu grubu daha yeni kurduk desteklerinizi bekliyoruz teşekkürler... https://www.facebook.com/wolfpawmt
  14. obk11

Böyle insanlar oldukça motosikletlere değer verimez !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=816578515042197&set=gm.350729908413474&type=1&theater Linkte arkadaş ceza yemiş suçlu olan o ama anlayan yok.. :D
  15. obk11

Arkadaşım için yardımcı olabilir misiniz?

Selamın aleyküm mt üyeleri hayırlı sahurlar... Benim bir arkadaşım var ehliyete yazıldı sınava girdi allah nasip ederse ağustos gibi alıcak. onun aklında mondial x-treme max var ama babasının borçları yüzünden işi yatabilir diye düşünüyorum sonuçta plaka+ruhsat sigorta 4000-4500 civarı para...

Yeni mesajlar