obarey kullanıcısının son içeriği

1. obarey

MT 07 - ER 6F - CBR 650F :S yardımınız lazım:)

Merhaba arkadaşlar, 10k km cbr250r 6 k km r25 kullandım... Başlıktaki 3 motorun da tarzı farklı evet biliyorum ama hoşuma gidenler bunlar... Şimdi gönlümden bir adet 600 rr almak geçsede maddi olarak 600rr alamıyorum kendi takıntılarımdan dolayı 3 yaşından ve 15 bin km den fazla ve hasar...
  2. obarey

KASKO ve Sigorta HAKKINDA - Ankara

Anadolu Sigortadan ikisinide yaptırmıştım. 09. nisanda bitecek. Grupama ,Zürih Motoroa özel poliçe hazırlamış birde Anadolu var. Şair Sigortayada form yolladım. var mı tavsiye edeceğiniz firmak kurum veya acente?
  3. obarey

ipad mini MF432TU/A

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-apple-ipad-mini-16gb-wifi-space-grey-mf432tu-a-uzay-grisi-227861381/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-apple-ipad-mini-16gb-wifi-space-grey-mf432tu-a-uzay-grisi-227861381/detay/
  4. obarey

ANKARA AYAŞ KAPLICA - BEYPAZARI GEZİSİ

Selam arkadaşlar Kızılcahamam gezimizden sonra 2. gezimizi AYAŞ a yapıyoruz... Buluşma yeri : Efe Honda yanı Petrol Ofisi içi. Saat : 10:30 2. katılım yeri: 10:45 Optimum karşısı İstanbul yönü Plan: Honda Efeden yola çıkıp 45 dakia 1 saat sonra AYAŞ KAPLICALARI nda Hamam ve Şifalı...
  5. obarey

KAZA DEĞİL CİNAYET!

Bıktım bu tarz haberleri görmekten cidden içim parçalanıyor artık... Dün bir öğretmen kadının üzerine hız yapan taksi yüzünden elektrik direği düşüp öldü. Bugün bir motorcu kardeşimizin tek suçu kırmızı ışıkta beklemekti. Herkes motorculara bişey söyler ama arabalar göz göre göre cinayet...
  6. obarey

Ankara Çubuk - Kızılcahamam Gezisi

Selam arkadaşlar 12 Temmuz Pazar günü Çubuk köylerinden geçerek Kızılcahamam a gidip SOĞUKSU MİLLİ PARKINA gideceğiz. En yavaş giden arkadaşları öne alıp topluca grup sürüşü yapacağız. Ortalama 100 km/s. Gelmek isteyen arkadaşlar için buluşma noktamız. Rota: Google maps yol tarifleri "Ankara-...
  7. obarey

Ankara Kızılcahamam Gezisi

Selam arkadaşlar 12 Temmuz Pazar günü Çubuk köylerinden geçerek Kızılcahamam a gidip SOĞUKSU MİLLİ PARKINA gideceğiz. En yavaş giden arkadaşları öne alıp topluca grup sürüşü yapacağız. Ortalama 100 km/s. Gelmek isteyen arkadaşlar için buluşma noktamız. Rota: Google maps yol tarifleri "Ankara-...
  8. obarey

Tecrübesizler için 2. el motor nasıl alınır? ne yapmak gerekir? Detaylı anlatım:)

Evet arkadaşlar. Motor almaya farklı bir açıdan bakarak kendi uyguladığım taktiği anlatıyorum. 1- Motor satanları aradığınızda motordan hiç anlamadığınızı, yetkili servise götürmek istediğinizi, o sebepten motorun neyi var neyi yok düzgünce anlatmasını isteyin. Bilmiyorum diyen, götürmek...
  9. obarey

motor kotu kevlar tavsiye

dizlikli popo korumalı CE belgeli normal günde üzerimizde çok abest durmayacak işe bile giyilebilecek bir pantolon önerisi olan varsa beri gelsin. F/P de önemli tabi.
  10. obarey

debriyaj hakkında yardım

Honda cbr 250r Geçenlerde 1.5 ay önce motoru boşa alırken sıkıntı yaşıyordum. Servise götürdüm. Debriyaj ayarı yaptık dediler şıkır şıkır oldu vitesler. Şimdi yine boşa alamamaya başladım motoru. 1- bunun sebebi nedir? (hatalı kullanım yaptığım yanlış bişey yağ vs?) 2- debriyaj ayarını kendim...
  11. obarey

sahibinden.com daki cbr 600 r kırmızı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-makina-tertemiz-sezona-hazir-214561842/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-makina-tertemiz-sezona-hazir-214561842/detay bu motorun çalıntı olma ihtimali var bilginize.
  12. obarey

cbr 250 yakıt tüketimi hakkında

depoyu fulleyip km yi sıfırlayıp yolca çıktım. 1. denemem artçılı şehir trafiğinde. %80ninde artçımla gezdim 80+52 kg devir 6000 7000 ortalama. 300 km 45 tl doldurdum. 3,1 lt/100 km ediyor. 2. denemem uzun yolda (ankaradaki arkadaşlarla ank. kızıl ırmak-kalecik- ank) toplam 250 km depom 40 tl...
  13. obarey

Radar hakkında

Selam arkadaşlar, Ankarayı bilenler bilir her yerde sabit tabela radarı (82 km/s) ve sık sıkta polis araçlarını emniyet şeridine çekerek yapılan radar uygulamaları var. Şimdi 1. sorum şu bizlerde önde plaka yok bu radarlardan bize ceza gelir mi? 2. soumda benim motorun arka plakalığı kapalı...
  14. obarey

radar konusu

arkadaşlar merhaba Bu sabit trafik polisi aracıyla, ters yönde emniyet şeridine park eden radarlar bize ceza yazamaz değil mi? Sonuçta önde plakamız yok... Bu konuda bilgisi olan var mı?
  15. obarey

Ankarada Sırtlık ve dizlik satan varsa

bana özel mesaj gönderirse sevinirim. Montum dainese ama sırtlığı yok içine konulabilecek cinsten veya dışarıdan harici de olabilir. sırt bel koruma birlikte arıyorum.

Yeni mesajlar