Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen gün bir baslıkta tartısılıyordu enduro mu guvenli asfalt da surmek mi diye.. ondan sonra bu hesap karsıma cıkınca paylasmak istedim.. bu tarz organizasyonlar ulkemizde yok (en azından ben hic denk gelmedim) ama keşke olsa da canlı izlesek dedirtiyor insana...
dün akşam filmi izledikten sonra paylasmak istedim. konusu ile muhtesem bir film olmasa da motosiklet sahneleri ve ss sevenler icin tavsiye edebilirim...
fragman
https://www.youtube.com/watch?v=IrKmzkav4PA
Film Özeti: Tony'nin tek hayali dünya çapında ün salmış bir motosiklet yarışçısı...
arkadaslar merhaba;
son dönem de icinde bulundugum ekonomik durumdan dolayı elimde olan bazı eipmanları satmayı dusundum. aslında satılık ekipman bolumunde de ilanları var ama daha cok kişiye ulasması icin buraya da baslık acma ihtiyacı duydum..
eger bir sakıncası varsa adminler silebilir...
yaklasık 1 yıldır (yazın aşırı sıcaklar harici) kullandıgım monttur.. herhangi bir kaza ya da darbeye maruz kalmamıstır.. ustunde herhangi bir yırtık, çizik deforme yoktur... iç astarı vardır cıkartılıp rahatlıklar bahar ve yaz basında kullanılabilir.
suan ki fiyatını bilmiyorum.. ciddi...
dunyanın en sessiz kaskı olarak kabul edlilen shubert full face kaskı 1 sene boyunca aktif olarak kendim kullandım. herhangi bir kaza ya da bir darbe gormemiştir..
elde tasırken bir iki kere duvara surtmekten bir kaç cizik olusmustur..(fotolar da mevcut) vizorun de gorusu engelleyecek bir...
gecen sene eski kız arkadasım icin aldıgım givi yarım kask satılıktır.. toplamda 2 kere kullanılmıstır.. ustunde kılcal cizik dahi yoktur. gunes vizoru mevcuttur..
suan ki fiyatını bilmiyorum.. siz bir teklif yapın...
sahibinden ilan no : 468986149
suan 75bin km de... 60 bin km de ben aldım 15 bin km dir bir sorun yasamadım.. avrupa turu dahil son 2 ayda 10 bin km yaptım.
tura cıkmadan önce hidrolik sıvıları dahil butun bakımları yapılmıstır. teslim edilirken de periodik bakımı yapılıp öyle teslim...
ilan no : 356720225
on arka michelin sirac lastik takimi (cifti 750 lira) ve topcase ile birlikte temiz durumda ki motorumu daha yuksek cc enduro alacagimdan satiliktir... sdc 650 cc tek silindir endurolar ile takas yapabilirim uste para vererek...
pazarlik yoktur...
Oncelikle sunlari belirtiyim...
Motosiklet model: mondial x treme maxx 200...
Evet cinli motosikletle uzun yol yapilir...
Evet dusuk cc motosikletle (200cc) uzun yol yapilir...
Evet hava sogutmali motosikletle uzun yol yapilir...
Sunu da belirteyim bu km nin hepsi kisa bir surede...
yeni aldıgım motosikletimin arkasına topcase güzel durmayacagı için arkaya "kuyruk çanta" diye tabir edilen yarı soft cantalardan bulmaya calısıyorum.. aliexpress te örnerkleri var aslında ama turkiye de düzgün bir şey bulamadım... cok buyuk olmasına gerekte yok.. ama en azından 1 full face kask...
ay basında muhtemelen gelecek ayın 10 una kadar 0 bir motosiklet alıcam 10 bin peşin üstü taksitle...
ama maalesef hala karar verebilmiş degilim.. özellikle bu üç model arasında kaldım..
yaşım 32 yaklasık 8bin km scooter kullandım (joyride 200 ve vespa lx50) 4 bin km de rr daytona 350
bu uc...
selamlar;
kayış mı zincir mi muhabbetini bastan sona okumama ragmen aklıma takılan bir kaç sorun var...
özellikle bu makinaya kendim icin degil kız arkadasıım icin bakıyoruz... bakmamızın nedeni de hem tek silindir 650cc olması hemde sele boyunun kısa olması ve butcemize uygun olması..
ancak...
arkadaslar selam..
ekim ayında 0 aldıgım motorumun plaka ruhsat işlemlerini kendim hallettim.. trafikten ruhsatı alırken benim verdigim evrrakların bir kaçını memur bana geri vermişti bunlarıda maliyeye bırakacaksın demişti ama nasıl olsa ruhsat plaka cıktıgı icin cokta kaale almamıstım =)...