NoobEller kullanıcısının son içeriği

1. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Ben [email protected] bu maile atmışım tam olarak aslında motorunuzun şase numarasını da ekleyin diye otomatik mesaj eklemişlerdi ancak geri dönüt olmadı sizin attığınız maile de aynı maili göndereceğim hemen.
  2. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

@Psyduck Merhabalar hocam ben mail göndereli üzerinden baya zaman geçti ancak hero'dan hiçbir cevap gelmedi bana sizce şu an ne yapmalıyım Hero Türkiye'yi aramayı veya mesaj göndermeyi düşünüyorum şu an.
  3. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Oha süpermiş o zaman bu açıkçası hindistan malı diye bu kadar ilgili olduklarını çok bilmiyordum ancak bunu söyleyen ilk kişi değilsiniz bundan bahseden çok fazla kişi var teşekkür ederim bilgi aktardığınız için problemin devamını burada paylaşmaya devam edeceğim. :)
  4. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Evet o Hero bayisi bakımlarımı bile girmemiş zeki arkadaşlar. :) Side'de fiyatlar biraz fazla olabiliyor ama yazdım kenara çünkü şu an Hero ile iletişime geçip hakkımı arayacağım açıkçası artlarına kalsın istemiyorm. Hemen yazalım o zaman Chatgpt'ye gerekte Türk ustaların ve iş sahiplerinin...
  5. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Arkadaşlar merhaba sesin kaynağı ön varyatör'den alakasız arka varyatörden geliyormuş sıfır aldığım parça olduğu için hiç şüphelenmemiştim. Bulunduğum bölgede kimse arka varyatörü açıp bakmak bile istemiyor önce serikten bir servisle görüştüm istemediler daha sonra Alanya bölgesindeki Hero baayi...
  6. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Hayır dönmüyor olması gerekiyor tekrar kontrol ederim yine de teşekkürler.
  7. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Ben tam olarak anlayamadım bunu daha dikkatli bakmam gerekiyor galiba emin misiniz? O zaman tası da en kısa sürede değiştiriyorum eğer devam ederse görüşelim tekrar. :) :(
  8. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Hocam bagalar servisten alındı attığım linkten değil aynı şekilde orijinal bagalar var yani şu an motorun üzerinde galiba son çare olarak dediğiniz gibi ön tasta aşınma var bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum aynı motorun 30 bin km lerinde hiçbir tıkırtı yok gayet yerindeler isterseniz bagaları...
  9. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Evet tam olarak bu şekilde garanti olayı da yalan gibi bir şey zaten ön diskim durduk yere yamuldu yardımcı olmadılar kilometre okuyucum bozuldu yine yardımcı olmadılar ne fatura kesiliyor ne fiyatta yardımcı olunuyor ne de garanti için destek alabiliyoruz. Hocam ayak marşının dişlisi iyi...
  10. N

Hero Dash 125 Gelen Ses

Merhabalar foruma yeni üye oldum çözemediğim bir sorun üzerine sizden yardım almak istiyorum. Hero dash 125 scooter'ımda servisin arka varyatörümü temizlik amaçlı parçalayıp birleştirememesi üzerine sinirlenip gidip parçaları satın aldığım Rize'deki Hero servisimden orijinal arka varyatör alıp...

Yeni mesajlar