Nomad_41 kullanıcısının son içeriği

1. Nomad_41

Paypal sonrası Ebay

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir yoktum. Şu ara aklıma bişey takıldı. Gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . Paypalın türkiyeden çekilmesi sonucu ebay den alacağımız ürünlerde ödediğimiz para karşı tarafa nasıl ulaştırılcak ? Mesala alacağım ürünü kredi kartı ile ödeme...
  2. Nomad_41

Ninja 636 kullanıcıları

merhaba arkadaşlar. Biraz araştırma yaptım fakat net bilgilere ulaşamadım malum etrafımızda pek fazla 636 kullanıcısına rastlayamıyoruz. Sitede de denk gelemedim aramızda 636nın olup biten kronik arzası sıkıntısı olumsuz yönü vs vs herhangibir dert sorununu bilen bilgi sahibi arkadaşlar varsa...
  3. Nomad_41

S1000RR kullanıcıları

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar bir soruyla yorumlarınızı almak istiyorum. S1000RR kullanıcısı veya bilgi sahibi olan varsa aramızda. Motorun kronik sorunlarıyla ilgili özellikle 2011 ve 2012 kasa arasında kıyaslamasını 2012'lerin mekanik arzasını(Duyduğum kadarıyla) anlata...
  4. Nomad_41

Pilot road3 . Pilot power3

Arkadaşlar merhaba. Bu yazmış olduğum 2 model arasında kararsız kaldım. Bir pirellici olarak ilk kez michlen lastik kullanıcağım için biraz araştırıp sormak istedim. Sitelerde baktığımda power3'ün performansı daha iyi deniyor fakat fiyat bazında road3 daha pahalı görünüyor . Pahalı olan iyidir...
  5. Nomad_41

MT Sakarya İL TEMSİLCİSİ

Merhaba arkadaşlarım. Biraz arattımda bulamadım . MT İl temsilcisi arkadaşımız bana ulaşa bılırmı kendısınden muhim bir yardım isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler. Kendısının numarasını bılen varsa özelden yaza bilirse çok makbule geçicek. Cevap attığınızda beğeni yaparsanız sevınırım bazen takıp...
  6. Nomad_41

Sakaryada, Kawasaki

Arkadaşlar sakaryadan bi kawasaki alıcaz. Bildiğim kadar yetkili bayi Sofuoğlu Motor fakat oraya götürmek istemiyorum. Bildiğiniz güvene bileceğimiz usta öneriniz varmıdır ? Motor Z800
  7. Nomad_41

Antalya-Muratpaşa

Arkadaşlar önümüzde kı zamanlarda Antalyadan motor alma durumumuz ola bilir. İstanbuldan gidip alacaz fakat güveneceğimiz kawasaki bayisi yada bir ustaya ihtiyacımız var. Antalyada yazdığım yere yakın ikamet eden birisi yardımcı ola bilir mi :rendeer:
  8. Nomad_41

SJ4000 - SJ4000 Wifi

Merhaba arkadaşlar. Kamera bakıyorum Goprolar malum bütceye zarar veriyor. Allahın çinlisi düşünmüş bunu bizim için sj4000'i icad etmiş :) Forumda kullanan arkadaşlar varsa kısaca avantaj ve dezavantajlarını söyleye bilirse memnun olurum. İki sorum olacak. Birincisi kamerayı hangi siteden temin...
  9. Nomad_41

Fren hidrolik yağı

Arkadaşlar tam emin olamadım da Fren hidrolik yağımıydı Motor Veya arabaların boyasını mahveden sıvı ? Yada ben yanlışmı hatırlıyorum. Bu konuda bi bilgi sahibi olan varsa cevaplarsa sevinirim
  10. Nomad_41

Boş alanları bilen varmı ? ( İstanbul )

Arkadaşlar merhaba baya uzun bi zamandır girmiyordum foruma umarım hepinizin keyfi yerindedir ve herkez sağ salimdir :) . Ben ve arkadaşlarım haftanın belli günlerin de pratik idman ve geliştirme üzerine boş bir alan bulup dubalarla slalom, dar dönüşler, viraj, ve hang off gibi calısmaları...
  11. Nomad_41

Nolan N86 Aynalı vizör

http://www.mototalonline.com/X-701X-601X-602N-94-AYNALI-CAM,PR-150.html Arkadaşlar link de ki vizör den almak istiyorum fakat orda ki uygun kasklar arasında n86 yazmıyor ve site de n86 için aynalı vizöre rastlamadım . Fakat bunu alıp n86 ya takamazmıyız ? . Nolancı arkadaşlar :)
  12. Nomad_41

Yunus tim yeleği

Arkadaşlar bu resmi yeleğin . Benzeri yelek takan varmı aranızda korumalı montunuzun ustune giydiğiniz gerek grup yeleği yada kendi tarzınız için taktığınız ?. Buna benzer bir yelek arıyorum . Hem önümüz yaz thisrt'ün üstüne takıp kısa mesafelere çıka bileceğim gerek siyah-kırmızı rengini...
  13. Nomad_41

G.İ.S Akademi eğitim

Arkadaşlar daha oncesınde honda'dan eğitim almıstım . Şimdi ise g.i.s akademiden 1e1 eğitim almayı dusunuyorum sitelerinde biraz araştırdım . Kendi motorumuzla alıyoruz eğitimi . Gis akademinin eğitim alanında oluyormuş sabah 9 aksam 5 . . Şimdi kafama takılan nokta şu tam olarak ne üzerinde...
  14. Nomad_41

Motor altımdan gitti anlamadım

Şükür böyle birşey olmadı :) . Bunun kendimce araştırmalarım sonucu edindiğim ve kafamdan uydurdugum mantıgıma dogru gelen bazı sebepleri var. Eminim bir çok motora yenı baslıcak veyatta ilk motorunu alıp virajlarda dönüşler yaparken düşücek hissine kapılan arkadaşlar oluyordur . Ki bunların...
  15. Nomad_41

Korumalı çizme ayak numarası

Arkadaşlar merhaba . Bot-çizme kullanan arkadaşlara bir sorum olucak . Özellikle link'de belirteceğim tarzda uzun çizme kullanan ; http://www.feyizoglu.com/S-Sportour-Motosiklet-cizmesi_47089.html#0 << .. Normalde 42.43 numara giyen biriyim ama 42 zorlarsam hani birşeyi çok beğenirsiniz...

Yeni mesajlar