- Konu Yazar
Arkadaşlar daha oncesınde honda'dan eğitim almıstım . Şimdi ise g.i.s akademiden 1e1 eğitim almayı dusunuyorum sitelerinde biraz araştırdım . Kendi motorumuzla alıyoruz eğitimi . Gis akademinin eğitim alanında oluyormuş sabah 9 aksam 5 . . Şimdi kafama takılan nokta şu tam olarak ne üzerinde eğitim vericekler, herhangibir seviye belirtip şu şu eğitimleri alıyorusunuz diye belirtmemişler örnek verecek olursa honda'da
Güvenli sürüş 1 : Motosikletle ilk defa tanısacak olanlar
Güvenli sürüş 2: 1'in devamı . 3,4,5 vs vs Gidiyor
Fakat burda böyle birşey goremedım veyatta eğitime katılacak kişinin şu kadar km tecrubesi vs diye . Şimdi benım zayıf oldugum konu viraj tekniği viraja girme knee down vs gibi faliyetler. Ben sımdı adama gidip ne dicem hacı ben diz vermek ıstıyom hadi bana diz verdir ( apaçi der kovalar
) . Ama zayıf oldugumuz konu viraj . Eğer varsa aranızda daha once gis den eğitim alan biraz paylaşırsa eğitimleri çok memnun olurum . fiyatıda yabana atılcak birşey değil 1 gün için 
Güvenli sürüş 1 : Motosikletle ilk defa tanısacak olanlar
Güvenli sürüş 2: 1'in devamı . 3,4,5 vs vs Gidiyor
Fakat burda böyle birşey goremedım veyatta eğitime katılacak kişinin şu kadar km tecrubesi vs diye . Şimdi benım zayıf oldugum konu viraj tekniği viraja girme knee down vs gibi faliyetler. Ben sımdı adama gidip ne dicem hacı ben diz vermek ıstıyom hadi bana diz verdir ( apaçi der kovalar