Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam herkese iyi forumlar. 600 rr kullanıcıyım son 1 haftadır hafiften mekanik sesi duymaya başladım. 10-15 le seyrederken ortaya çıkıyo. muhtemelen sürekli geliyodur ses ama süratli giderken duyulmuyo. . sanki 2 metal birbirine vuruyo titreşim sesi çıkartıyo tam olarak kelimelere dökemiyorum o...
arkadaşlar merhaba. akü problemi yaşıyorum farkları açmamla akünün bitmesi neredeyse eşit. ucuz,çin malı bir akü varmış arkadaşıma hallettirmiştim ama halledememiş. şimdi aküyü değiştiricem cbr600rr için sizce en uygun akü hangisi_ yuasa veya bosch 12volt önerdiler siz ne düşünüyosunuz? şimdiden...
arkadaşlar eksost egzos egzost neyse artık almayı düşünüyorumm two brothers ilk seçenek ve en ağır basan seçenek.motorum 600rr . ama hyperflo diye bi marka varmış youtubede bolca videosu var harika bir ses veriyo ve sadece honda cbr serisi için üretiliyor.gel gör ki sanırım tr de bulmak imkansız...
arkadaşlar arka lastiği değişme zamanı geldi 180lik kullanıyodum şimdi 190 lık düşüşünoyruum sizce mantıklımı jantında değişmesi gerekirse hiç bulaşmicam bu işe ne dersiniz?
arkadaşlar 600rr'ı ma egzost alıcam sizce two brothers mı almalıyım leo vince mi? 2si arasınki farklar nedir bilenler düşüncelerini anlatabilirmi? ses ve performans açısından seçimimi hangisinden yana kullanmam gerek? bu arada egsoztların karbon titanyum vs oluşu ses etkenini nasıl etkiler...
arkadaşlar iyi akşamlar
600rr ıma two brother ve ya yoshi egzost almayı düşünüyorum ki büyük ihtimal 2borthers olcak ama malzemenin karbon titanyum yada alüminyim vs vs farklı maddeden olması ne gibi değişiklikler koyar ortaya? hem ses açısıından hem performans açısından. ve yüksek devirde...
arkadaşlar 600rr a 180 yerine 190 lık lastik taktırmayı düşünüyorum.görünüş açısından çok güzel oluyor ama işin iç kısmı nasıl? virajlarda etkisi olumsuz olcak sanıyorum birde son hız ve yakıt tüketimini değiştiriyo okuduğum kadarıyla.. sizlerin bilgisi varsa merak ediyorum,iyi forumlar
arkadaşlar grenaj koruma takozları grenajlar delinerek mi monte ediliyor yoksa motor üzerindeki vidalaramı takılıyor tam olarak bilgisi olan varmı? 1000 tl lik grenajları deldirmek kimsenin işine gelmez heralde. Birde gidon topuzu ne işe yarıyor elciklerin yanına taktıkları_ yani düşme sırasında...
Değerli arkadaşlarım öncellikle merhaba. galiba önemli bir sorunum var,bakıma gitmeden önce görüşlerinizi merak ettim.foruma yeni katıldım ve gayet ilgimi çekti bundan sonra sizlerleyim..
2010 600rr kullanıcısıyım. dün küçük 1 kaza atlattım hem zeminin ıslak olmasından hemde sanıyorum az ileride...