two brothers? leo vince sbk?

arkadaşlar 600rr'ı ma egzost alıcam sizce two brothers mı almalıyım leo vince mi? 2si arasınki farklar nedir bilenler düşüncelerini anlatabilirmi? ses ve performans açısından seçimimi hangisinden yana kullanmam gerek? bu arada egsoztların karbon titanyum vs oluşu ses etkenini nasıl etkiler? istiyorum ki ses yok ve gür olsun,rahatsız edecek gürültüde olsun :)
iyi forumlar

Ses cok gur olsun Rahatsiz edecek gurultude olsun , bu sekilde istiyorsunuz dogrumu anladim ona gore tavsiye de edecem de???

özür dilerim. yazdıklarımı geri alıyorum. sen motora binme bence...::evil::::11122::::144::

Son düzenleme:
işin şakası tabi . Rahatsız olan basitindende oluyo zaten bu makinelerde. gür tok bir ses istiyorum anlicağınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
egzost değil eksoz

eksoz değil sen de bilmiyorsun.Egzo teriminden gelir exhaust -egzost kelimesi.Ben leo vince önermem daha tiz toplu bir sez verir.Two brothers ya da akrapovic öneriyorum.Karbon-titanium bir akrapovic iyi olur zannediyorum.Motorun hakkını verecek bir ses alırsın zaten 4 silindir istemesen de muhteşem bir gürleme elde edersin:)

eksoz değil sen de bilmiyorsun.Egzo teriminden gelir exhaust -egzost kelimesi.Ben leo vince önermem daha tiz toplu bir sez verir.Two brothers ya da akrapovic öneriyorum.Karbon-titanium bir akrapovic iyi olur zannediyorum.Motorun hakkını verecek bir ses alırsın zaten 4 silindir istemesen de muhteşem bir gürleme elde edersin:)
en çok yanlış yaılzan türkçe kelime: egzoz :) Tdk egzoz diyor :cat:

exhasut ingilizceden,bizimkilerin türetmiş olduğu daha şekil olduğu düşünülen egzost kelimesi safkan türk üretimidir,

tdk eksozu önermektedir.:)

egzoz diye geçer TDK da , Türkçe'nin doğru kullanımına oldukça önem vermeme rağmen sanki olması gereken egzost diye düşünürüm ve onu kullanırım,

bu iki seçenekten de two brothers tüpü tercih ederdim.

tdk geçen sene eksoz diyordu :) bede ona dayanarak yardırıyorum :)eyi tamam öğrenmiş olduk egzozmuş :)

adam soru sormuş, forum türk dil kurumuna dönmüş..

yoshimura güzeldir :)

twobrothers güzel..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar