Nine'T kullanıcısının son içeriği

1. Nine'T

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

hayırlı olsun :)
  2. Nine'T

Kask önerisi

Selamlar Rpha 12 kullanıyorum memnunum. :)
  3. Nine'T

Bi hayırlı olsun alırız

hayırlı olsun :)
  4. Nine'T

Türkiye'ye neden cruiser gelmiyor ?

Gerçekten mi ? Dizi senaryosu gibi ilk defa böyle bir şeyden haberim oluyor.
  5. Nine'T

Türkiye'ye neden cruiser gelmiyor ?

Aslında başlık biraz genel oldu, 'nasıl ya bir sürü marka model var' diye içinizden geçiyor olabilir ama asıl soru şu neden Honda,Yamaha,Suzuki ve Kawasaki geçmişte getirdiği ve halen ürettiği cruiser modellerini ülkemize getirmiyor? Ülkemizde özellikle gelişen ve büyüyen motosiklet pazarında...
  6. Nine'T

Motosiklette ki Titreşim

Herkese Günaydın Motosikletim cf moto 700 clx sport Geçenlerde yurt dışından hem aksiyon kamerası tutucu hem de telefon tutucu aldım sonrasında Sakarya'ya yaptığım yolculuktan sonra kamera görüntülerini izlediğimde yüksek bir titreşim olduğunu fark ettim merak edip telefonu tutucuya takıp...
  7. Nine'T

Motosiklette ki Titreşim

Herkese Günaydın Motosikletim cf moto 700 clx sport Geçenlerde yurt dışından hem aksiyon kamerası tutucu hem de telefon tutucu aldım sonrasında Sakarya'ya yaptığım yolculuktan sonra kamera görüntülerini izlediğimde yüksek bir titreşim olduğunu fark ettim merak edip telefonu tutucuya takıp...
  8. Nine'T

Kışlık ekipman Tavsiyesi (Mont)

Merhaba İstanbul da yaşıyor ve naked motosiklet kullanıcısıyım yazlık olarak 4riders mont kullanıyorum şimdilik memnunum yazın işimi görüyor ancak bahar ve kış aylarında giymek için de ekipman toplamam gerek öncelikle mont ile başlayacağım sonrasında eldiven bot ve pantolon olarak devam edecek...
  9. Nine'T

Motosiklet Bahçe Park Sorunu

Merhaba herkese oturduğum binanın bahçesi var benim ve kardeşimin motorları duruyor kardeşim işe git gel için ben de hafta sonları kullanıyorum yerin görseli ekledim gerekli yerleri belirttim yalnız giriş katta oturan komşu motorları oradan almamı bahçenin kendisine ait olduğunu söylüyor...
  10. Nine'T

Mont Önerisi Tavsiyesi :)

Merhaba herkese yazlık olarak kullandığım 4Riders yazlık montum ve Scoyco eldivenim var ikisi de işimi görüyor yalnız bana ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde giyeceğim bir mont ve eldiven lazım normalde çok elim fln çok üşüyen biriyim rüzgar geçirmeyen ürünler arıyorum bu yüzden kolay karar...
  11. Nine'T

600 cc Model Tartışması buyurun :)

Merhaba cbr 250 cc kullanıcısıyım ve artık yükseltme yapacağım kafam da 3 model var ve bu 3 model içinde internette çok az bilgi var kafamı rahatlatmak adına sizlerden de bilgi almak istedim; Triumph Trident 660 Ducati Monster 797 Plus Cf Moto 700 Clx Sport bu 3 modelde de birbirine yakın...
  12. Nine'T

Merhaba

Merhaba adım Erdem 31 Yaşındayım İstanbul Avcılar'da yaşamaktayım cbr 250 cc kullanıyorum. :)

Yeni mesajlar