NightMutlu kullanıcısının son içeriği

1. NightMutlu

Numaralı gözlük sorunsalı?

Merhabalar herkese, Beni sürekli düşündüren bir sorum var. Şöyle ki, 0.5, 0.5 numaralı gözlük kullanıyorum, akşamüstü gözlük kullanmazsam görüşümün düştüğünü hissediyorum ve gözlerim güneşe de çok hassas. Hem güneş gözlüğü hem de numaralı gözlüğümü nasıl kullanabilirim, siz tecrübelilerin bu...
  2. NightMutlu

Sunum yapmam gerekiyor konu: Motorsiklet

Sunum yapmam gerekiyor konu: Motosiklet Evet arkadaşlar sınıf arkadaşlarıma ingilizce sunum yapmam gerekiyo. Konuyu kararlaştırdım ama fikirlerinize açığım. Elinde slayt olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. Sınıf arkadaşlarıma motor sevgisini anlatmam gerek. Lütfen acil yardım.
  3. NightMutlu

Motosiklete bin oğlum, çünkü...

"Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir. Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir eğreltiotu olmandır. Eğer yapmak istediğin şey orada...
  4. NightMutlu

Foça Gezisi

Öncelikle ben bu sitede yeniyim ve siteye katkı olması için Ayvalık' tan Foça' ya gidiş ve çektiğim manzara resimlerini sizlerle paylaşıyorum. Siteyi yeni bulduğum için yeterli sayıda fotoraf çekemedim çektiklerimide sizlerle paylaşmaya çalışıcağım. Süre aşımı nedeniyle ilk yazıyı kaybettim ve...

Yeni mesajlar