Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam n11.com da bs akü;
Özellikler
- AGM teknolojisi – Absorbent Glass Mat (AGM) sayesinde bakım gerektirmez.
- Tam kapalı tasarım – Sızdırmaz yapı ile güvenli kullanım.
- Yüksek marş gücü – 100 CCA (Soğuk Marş Gücü).
- Titreşime dayanıklı – Zorlu yol koşullarında güvenilir performans.
-...
Sarıyer maslakta tanıdığım işinin ehli cok iyi bir usta var aküyü aldığım gibi ona giderim. Zaten ustam dün akünun yavas yavas bittigini degismemi tavsiye etti yazı çıkarırsin ama zayıf akım r25 sorunlar cikarabilir sağlıklı olmaz dedi bir kac sey saydi ama ben hafizamda tutamadim.
Bu...
Açıkçası bu kadar detaylı bilmiyordum. Ben akü geldiği zaman direk ustama gidip taktiririm diye düşünüyordum. Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yuasa en iyisi ve güvenilir uzun ömürlü peki aynı şey varta içinde geçerli mi? Açıkçası vu konularda hiç bilgim yok o yüzden beni en...
Herkese merhaba, yeni bir akü almam gerekiyor. Bütçem çok kısıtlı değil ama çokta iyi bir bütçem yok o yüzden orta şekerli diyebiliriz 😅 akü tavsiyesinde yardımcı olur musunuz?
Benim baktığım aküler bunlar
Burada bs akü 2850 TL...
Aslında bana da çoğu kişi normal gidiside iyi motorun sesi normal sana öyle geliyor dediler baska bi gun baska bi ustaya da goturmeyi dusunuyorum
1777529728
Bunu da bu sabah kaydettim
Şimdi dediklerinizi daha iyi anladım sanırım iş yoğunluğu ile ilgili beynim yanmış olabilir.😅 Evet genelde marka yetkili servisleri acayip fiyatlar çıkarıyor. Dediklerinizi daha iyi anladım teşekkür ederim.
Selamün aleyküm, son zamanlarımda motosikletimde rölanti de böyle bir ses gelmeye başladı ısınınca ses gidiyor. Sizce Sübap ayarı mı gerekiyor?
Bazıları kuruntu ettiğimi düşünüyor. Bazı arkadaşlar kullandığında gidişinde vs bir problem olmadığını sesinde normal olduğunu düşünüyor. Motor...