Arama sonuçlarınız

1. N

Akü tavsiyesi (r25)

Teşekkür ederim bende bs de hemfikir kaldim
  2. N

Akü tavsiyesi (r25)

Tekrar teşekkür ederim. Sanırım alırsam bs alicam r25 lerde en sık kullanilan akü buymus son kez almadan önce ustama da sorucam elbette
  3. N

Akü tavsiyesi (r25)

Hocam n11.com da bs akü; Özellikler - AGM teknolojisi – Absorbent Glass Mat (AGM) sayesinde bakım gerektirmez. - Tam kapalı tasarım – Sızdırmaz yapı ile güvenli kullanım. - Yüksek marş gücü – 100 CCA (Soğuk Marş Gücü). - Titreşime dayanıklı – Zorlu yol koşullarında güvenilir performans. -...
  4. N

Akü tavsiyesi (r25)

Tam dik değil biraz yatık duruyor
  5. N

Akü tavsiyesi (r25)

Sarıyer maslakta tanıdığım işinin ehli cok iyi bir usta var aküyü aldığım gibi ona giderim. Zaten ustam dün akünun yavas yavas bittigini degismemi tavsiye etti yazı çıkarırsin ama zayıf akım r25 sorunlar cikarabilir sağlıklı olmaz dedi bir kac sey saydi ama ben hafizamda tutamadim. Bu...
  6. N

Akü tavsiyesi (r25)

Açıkçası bu kadar detaylı bilmiyordum. Ben akü geldiği zaman direk ustama gidip taktiririm diye düşünüyordum. Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yuasa en iyisi ve güvenilir uzun ömürlü peki aynı şey varta içinde geçerli mi? Açıkçası vu konularda hiç bilgim yok o yüzden beni en...
  7. N

Akü tavsiyesi (r25)

Teşekkür ederim. Hepsiburadaki yuasa diğer sitelerden daha ucu bir sıkıntı olur mu?
  8. N

Akü tavsiyesi (r25)

Herkese merhaba, yeni bir akü almam gerekiyor. Bütçem çok kısıtlı değil ama çokta iyi bir bütçem yok o yüzden orta şekerli diyebiliriz 😅 akü tavsiyesinde yardımcı olur musunuz? Benim baktığım aküler bunlar Burada bs akü 2850 TL...
  9. N

R25 den gelen bu ses subap sesimi?

Teşekkür ederim cevabın için 🙂
  10. N

Senkron ayarı uzun bir işlem mi? Tahminen maliyeti ne olur?
  11. N

Aslında bana da çoğu kişi normal gidiside iyi motorun sesi normal sana öyle geliyor dediler baska bi gun baska bi ustaya da goturmeyi dusunuyorum 1777529728 Bunu da bu sabah kaydettim
  12. N

Acaba ne olabilir? 1777520641 Isınınca bu sesi kesmesi normal mi?
  13. N

50.253 km de şuan, 38800 kmde iken yamaha yetkili serviste sıfır motor takılmış ben kullanali 3 bin km oldu. Bahsettiğiniz zincir egzantrik zincir mi?
  14. N

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

Şimdi dediklerinizi daha iyi anladım sanırım iş yoğunluğu ile ilgili beynim yanmış olabilir.😅 Evet genelde marka yetkili servisleri acayip fiyatlar çıkarıyor. Dediklerinizi daha iyi anladım teşekkür ederim.
  15. N

Selamün aleyküm, son zamanlarımda motosikletimde rölanti de böyle bir ses gelmeye başladı ısınınca ses gidiyor. Sizce Sübap ayarı mı gerekiyor? Bazıları kuruntu ettiğimi düşünüyor. Bazı arkadaşlar kullandığında gidişinde vs bir problem olmadığını sesinde normal olduğunu düşünüyor. Motor...
  16. N

Sizede çok geçmiş olsun. Gerçekten işinin ehli dürüst ustalar bulmak çok zor. Orjinal parça 1500 tl olupta sizin ustaya 12 bin vermeniz üstüne sorun yasamaniz gerçekten sinir bozucu hem vaktinize hem paranıza yazık oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım ben oksijen sensörü alacak olsam...
  17. N

Diversion f de 100k lari devirenler cok harbi ölümsüz blok diyorlar 😅 650 f küçük duruyor ama ses mükemmel. Rs660 evet çok iyi hele cift silindir sekmentte tek givi daytona da yenir omega 3 😅
  18. N

Anladım cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Içim bir nebze olsun rahatladı:) bellki bundan sonraki durak 650f ya da xj6 diversion f olur
  19. N

Anladım. 105 k kilometrede sensor arizasi dışında sorun yasamamaniz sevindirici bir haber ustada bana öyle dedi ama yinede icime dert oldu birde benim korktuğum şey şu Allah korusun o ışık yanarken motorda baska bir arıza olsa onu anlayabilicekmiyim o var işte. Motomania izmirdeki usta bir...
  20. N

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Valla ben motora r25 ile başladım motoru almadan önce sanki arabada abs mi vardı yavas yavas frene basarim diyordum ama motorda cidden oyle olmuyormus heleki racinglerde insan ister istemez hizlanmak istiyor e hizlandin mi durmasi da ayri mesele kaldiki Tr de yollar cidden berbat çoğu kez...

Yeni mesajlar