Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar crf 250 rally kullanıcısıyım eski motorumdan kalma shad sh40 arka çantam var. Şimdi kamp vb. uzun yollar için kullanacağım çanta arayışındayım. Shad SH39 yan çanta takımı 600 civarına geliyor. Heybe ise 250 TL Shad'ın kapasitesi heybeden daha fazla. Şimdi fiyatı uygun, indirimde iken...
Merhaba arkadaşlar.
20.10.2017 Tarihinde Konşuk Motor'dan CRF 250 Rally satın aldım iki gün önce ise Arnavutköy tarafına gittim motosiklet ile. Araziden tam çıkarken birden viteste iken debriyajın en sonda olduğu halde kavramadığını fark ettim. Ayarı kaçtı diye düşündüm zar zor ayarladım...
arkadaşlar kuryeyim yemek servisi elimde gore tex kumaşı eldiven var buna rağmen üşüyorum ayrıca ellerim acıyor ayrıca gözlerinizden soğuk giriyor vizörü kapatsak bile ileride ne tür eklem ağrıları hastalıkları olur? sadece merak ettim sürekli soğuğa maruz kalıyoruz motosiklet pantolonu olsa...
Arkadaşlar kardeşim geçen sefer cevahir avm otoparkında motosikletinde dengesini kaybetti yanda bulunan Cbr 250 motorun üzerine devrildi olduğu yerde. Cbr'da sola devrildi yere bilen arkadaşlar vardır muhakkak Cevahir Avm'de motosikletlerin konulduğu zemin kauçuk gibi malzemeyle kaplanmış. yani...