Nefes kullanıcısının son içeriği

1. N

İlk Başlangıç

Merhabalar , Geçmiş senelerde yine burada motosiklet almak için konu açmıştım fakat araba aldığım için o mevzu kapanmıştı taki arabayı satana kadar, Öncelikle daha önce hiç motor tecrübem yok ne almam konusunda kararsızım RC ve Naked tarzı motosikletler çok hoşuma gidiyor fakat bu vites...
  2. N

Honda Cbr 125 & Kanuni Phantom

Merhaba arkadaşlar ilk kez motosiklet alıcam ve kullanıcam bu iki seçenek arasında kaldım sizce hangisini almalıyım honda cbr 125 çok hoş duruyor kanunide öyle ilk kez motor kullanacağım için bilemiyorum ve kilom 75 hangi motora daha hakim olabilirim. Yardımcı olursanız...
  3. N

Yardım

Henüz motorum yok ama bu forumda herhalde benim kadar soru soran olmuşmudur bilmiyorum. Arkdaşlar ben nasipse 2012 model honda cbr 125 alıcam. Alıcam almasınada apartmada oturuyorum normal bi mahalle düşüncem motorumu nasıl muhafaza edebilirim. Apartman girişi biraz uzun...
  4. N

Selamlar Herkese

Merhaba motorsever arkadaşlar bende bu aileye dahil olmuş bulunuyorum. Yakın zamanda cbr 125r ile bende motor sevdasına ilk adımımı atmış bulunacağım. Herkese iyi forumlar bol motorlu günler dilerim.
  5. N

FUAR HAKKINDA

Arkadaşlar ben başlangıç seviyesi bi motor alacağım.İlk olarak honda cbr 125 r ile başlamak isstiyorum az önce aradım fiyat sormak için şuan ellerinde olmadığını ve fuardan sora yeni modellerin gleceğini söylediler. İnternetten araştırdğım kadarıyla 1-4 mart tarihleri arasında...
  6. N

CBR 125 R YZF 125 R

Arkadaşlar ben başlangıç seviyesinde bi motor almak istiyorum biraz süper sport tarzı olması dolayısıyla cbr 125r yada yzf 125 r almak istiyorum. bu motorların artıları eksileri nelerdir benim için yakıt durumu önemli cbr 125 r çok hoşuma gitti fiyatıda güzel yzf ye göre...

Yeni mesajlar