Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 Ft motorm var. calıştırıorm rolentada 1-2 dk calışıor sonra stop edio. eğer gaza yüklenirsem gaz yemior. sonra calıştırmaya calışıosun calışmıo. eksoz sibap kapağını açtığımda yarım bardağı dolduracak kadar yağ akıo. bittikten sonra tekrar kapağı kapatıp calışıorm calışıo. sorunu anlayamadm...
110 ft kullanıcısıym. aşırı şekilde yağ yakmakta maddi durumumda bu sıralar sıkıntıda... silindir alıp kendim değiştirmek istiyorum ama eksantrik zinciri ve sibop ayarını nasıl bulduracağım biras özet geçersenz çok sevinirm.. teknik becerim iyi yapabileceğimi düşünüyorum.
:queen:Mondial 110 Ft Racıng 2005... Edirne- Uzunköprüdeym öğrenciym sahip olduğum tek varlığım motorumun üzerinde bayabi çalıştım bu hale geldi daha biçok eksiği var ama şuanda bi Göz kamaştırıyor..
ilk Defa konu açtığım için biraz problem oldu neyse devam ediyorum umarım beğenirsiniz..