110 Ftde yeni sezon değişikliği :D (nikelaj)

güzel olmuş usta çok farklı gözüküyo diğerlerinden başka yok galiba böyle hiç görmedim çünkü. ama havalar ısındı güneşte çok parlayıp ısınmazmı. bide ayna konusunda uyaran çok olacaktır. bencede ona yakışan sade bi metalik ayna taksan güzel durur üzerinde :)

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam alüminyum folyolamı kapladın motoru one öyle :mrgreen:

buzluğa koy bozulmasın:)

şu motoru sade bıraksaydın foto çekip buraya koysaydın hayran hayran bakardım cup motorları seviyorum ama bu hale gelmişlerinden de hiç haz almıyorum...

Senin hoşuna gittiyse sorun yok ama benim hoşuma gitmedi :farao: Ama farklı oLmuş:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sakın kask ve ayna takma sakın cub a kask ve ayna ile binilmez :cat:

sakın kask ve ayna takma sakın cub a kask ve ayna ile binilmez :cat:

Nedense Cup tarzı motorlar genelde APAÇHİ diye adlandırılan arkdasların ellerine geçiyor ve nedense de çok ilgnç modifikasyon diye tabir ettikleri uygulamalarda bulunuyorlar hayret ediyorum !

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Nedense Cup tarzı motorlar genelde APAÇHİ diye adlandırılan arkdasların ellerine geçiyor ve nedense de çok ilgnç modifikasyon diye tabir ettikleri uygulamalarda bulunuyorlar hayret ediyorum !

CUB adı üstünde şehir kasaba motoru uzun ömürlü ekonomik bir motosiklet

en çok kullanıldığı ülkeler taiwan tailand çin ...v.s. gibi göney doğu asya ülkeleri ki türkiyedeki motosiklet sayısının 5 katı cub vardır,

ama gel gelelim bu beğenmediğimiz güney doğu asyanın budist pirinç yiyen çekik gözlü halkları o kaskı takmadan bakkala gitmiyor :cat:

bu iğrenç kültür sadece türkiyede var cub un adınıda apaçi motoru haline getirdiler :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar