Namesanna kullanıcısının son içeriği

1. N

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. Bu olayın tamamen karakter ve ruh ile alakalı olduğunu anladım. Tracer 900 ü alıp geçeceğim. Üzeceksede o üzsün diyip yoluma bakacağım. Yoksa bu işin sonu yok 😅
  2. N

Şehir içi kullanım nasıl hocam? Çok yoruyor mu ?
  3. N

Sevgili üstadlarım. Bu alacağım motor benim uzun süre herşeyim olacak. O sebeple en doğrusunu bulma çabasındayım. Bütçem belli. Sınırları ne yazık ki çok zorlayamıyorum. Sizin değerli tecrübelerinize saygım sonsuz. O yüzden buradan destek almaya çalışıyorum. Bana en az 5 yıl binebileceğim, en...
  4. N

Hocam bunu ilk defa duyuyorum. Videoyu iyice izledim fakat benim alacağım motorda bu durumun olup olmayacağını nasıl anlarım ki? Çok kıl bir insan olarak aklıma şuan çok büyük bir şüphe düşürdünüz😅
  5. N

Tiger 850 hem benim bütçeyi aşıyor Hemde bakım maliyeti yedek parça vs pahalı diye duymuştum. Servis bakımından da Yamaha kadar geniş değil diye duymuştum. Yani tracer 900 vs tiger 850 yaptığımızda çok açık ara tiger önde denirse belki kredi falan kendimi zorlamayı deneyebilirim ama bu bakım...
  6. N

Evet hocam onu da sürdüm aynı mt gibi o da altımda çok ufak kaldı. Yinede teşekkür ederim
  7. N

Arkadaşlar merhaba. Aylarca arayıp, araştırıp kafa yormamın neredeyse sonuna geldim. Hangi motoru almam gerektiğini bir türlü netleştirmiyordum. Seçenekleri 2 ye düşürdüm. Siz değerli üstadlarımdan tavsiyelerinizi istiyorum. Yaş 31 boy 190 kilo 100. Bu kriterler çok önemli aslında. Mesela mt07...
  8. N

Motosiklet tavsiyesi

Evet hocam bende o konuda biraz endişeliyim. Tracer 7 inceledim evet güzel makina ama beni taşıyabilecek mi o biraz şüpheli. Benelli trk 702x baktım mesela, motosiklet cüsse olarak beni kaldırabilecek gibi duruyor ama kimse bahsetmedi. Düşünülebilir mi? Ayrıca sıfır olarak alabilme imkanımda...
  9. N

Motosiklet tavsiyesi

Evet hocam ben ayıp olmasın diye demek istemedim ama dediğiniz gibi yaşlı işi gibi 😊
  10. N

Motosiklet tavsiyesi

Evet hocam İllaha ki haklısınızdır lakin v-stroma bir tülü içim ısınamdı. Zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz ama benim gözüme görüntü olarak çok kötü gözüküyor. Hele ön tarafı. Dediğim gibi bu benim şahsi fikrimdir. Mesela transalpide bir türlü sevemedim ama fikriniz için çok teşekkür...
  11. N

Motosiklet tavsiyesi

Teşekkür ederim hocam bunlarıda inceleyeceğim.
  12. N

Motosiklet tavsiyesi

Teşekkür ederim hocam. Evet motomaniayı biliyorum. 5-6 sene önce mondial rx3i evo motorum vardı. Sıfır bayiden aldım 15 km gittim ayaklık falan düşmüştü. O motor, sağolsun turan usta ile akraba etmişti beni😅 oradan da Gökhan hocayla muhabbetim vardı.
  13. N

Motosiklet tavsiyesi

Tiger sport 660 ta güzel araştırılabilir fakat bu motorlar biraz daha spor kaçıyor sanki. Yani şöyle söyleyeyim 3lü çanta takıp uzun yol, kamp, tur gibi aktivitelerde bulunacağım. Esas hayalim gs1250 ama işte hayal 😅 Nc750nin kozmetiğini sevmiyorum hocam
  14. N

Motosiklet tavsiyesi

Bende tam bu ilana bakıyordum. İzmirdeyim zaten. Bu motoruda değerlendireceğim hocam teşekkür ederim. Başka fikirlerde açığım yorumlarınızı bekliyorum.
  15. N

Motosiklet tavsiyesi

Üstadlarım merhaba. Öncelikle forumda yeniyim ve foruma tam hakim değilim. Bir yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın🙏 Uzun bir aradan sonra, tekrar motor macerama geri dönmek istiyorum. Bu maceraya atılmadan önce, siz değerli hocalarımın bilgisine danışmak istedim. Yaşım 30. Boyum 190 cm...

Yeni mesajlar