Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ramazan daha geçti ve biz cadımızın organize ettiği o iftarları çok özledik sen Gittin buluşmalar görüşmeler azaldı bitti Mekanı cennet olsun, Nurlar içinde uyu
Bu konuyu açma nedenim aynı hatalara düşmemek ,ve yeni kazalar olmaması içindir hepimize ders olmasını diliyorum aman dikkat
Video yeni değildir eski tarihli..
Arkadaslar halıcıoğlu köprüsünü kullananlar var ise topkapı istikametine doğru gidermiş gibi düşünün köprünün en sag tarafındaki yolun kenarlarında mıcır dökmüşler ve hiç belli olmuyor düz asfalt gibi görünüyor aman dikkatli olun bugun ben ucuz yırttım en sag seridin kenar yoluna hiç girmeyin
Arkadaşlar şase düzelten işinin ehli usta ariyorum motorun deposunu tutan alt demirde cok az iceri vuruk bi durum var ufak bi kaza atlatmıstim su an motorumun gidisatinda problem yok saga sola cekme yapmiyor lakin 2 kişi dik yokustan inerken hele birde dönüs varsa saga yada sola ön frene...
arkadaşlar selam cümleten sorun şu :=)
motoru ota sehpaya alıp calışrıınca farkettim motoru 1.vitese taktım arka teker dönerken zincire baktım zincir bi ayarda giderken birden bollaşıyo sanki kendini salıyo gibi bu neden kaynaklanıyo olabilir derin bilgilerinize ihtiyacım var teskler
arkadaşlar motor şasesi düzeltten bir yer varmı istanbulda işinin ehli şasede çok az yamukluk var yada ne yapılması gerekir bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :cat:
arkadaşlar suzuki GN250 motoruma ön jant arıyorum ama çelik jant nerden bulabılırım istanbul içinde resim ekliyorum aynen öyle bir janta ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar 15 li olan ön dişlimi 16 dişlisiyle değiştirdim bu bana ne gibi fayda saglar hızda bi fayda saglarmı artıları ve eksileri ne olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler