Arama sonuçlarınız

1. myhammer

Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

Bir ramazan daha geçti ve biz cadımızın organize ettiği o iftarları çok özledik sen Gittin buluşmalar görüşmeler azaldı bitti Mekanı cennet olsun, Nurlar içinde uyu
  2. myhammer

Şase düzelten bir yer ariyorum

İkinci motorumdu şimdi 7 ci motoru sürüyorum 🤓
  3. myhammer

Aramayı kestim 😂
  4. myhammer

Vietnam'dan feci bir kaza

Bu konuyu açma nedenim aynı hatalara düşmemek ,ve yeni kazalar olmaması içindir hepimize ders olmasını diliyorum aman dikkat Video yeni değildir eski tarihli..
  5. myhammer

gene bir motorcugene bir örnek davranış

genç motorcu yolda ilerlerken tekerlekli sandalyeli bir vatandaşı görür motorundan iner ve sandalyedeki vatandaşa yardım elini uzatır :thumleft:
  6. myhammer

motosiklet sürücüsünden insalık dersi örnek davranış !

motosiklet sürücüsünden insalık dersi örnek davranış ! yolda giderken engelli bir vatandaşı görüp yardımcı oluyor helal olsun grurlandım he
  7. myhammer

Çılgın süürücü böylesini görmemişssinizdir :)

http://youtu.be/Bd7s5m4FZ7o
  8. myhammer

Evlilik teklifi böyle olur

9. myhammer

Halıcıoğlu köprüsünü kullananlar dikkat !!

Arkadaslar halıcıoğlu köprüsünü kullananlar var ise topkapı istikametine doğru gidermiş gibi düşünün köprünün en sag tarafındaki yolun kenarlarında mıcır dökmüşler ve hiç belli olmuyor düz asfalt gibi görünüyor aman dikkatli olun bugun ben ucuz yırttım en sag seridin kenar yoluna hiç girmeyin
  10. myhammer

herkese günaydın

Herkese günaydın Sabah iş yerimin balkonundan güneşin doğuşunu çekmeye çalıştım elimden geldigi kadar HTC me Allah zeval vermesin :P
  11. myhammer

Arkadaşlar şase düzelten işinin ehli usta ariyorum motorun deposunu tutan alt demirde cok az iceri vuruk bi durum var ufak bi kaza atlatmıstim su an motorumun gidisatinda problem yok saga sola cekme yapmiyor lakin 2 kişi dik yokustan inerken hele birde dönüs varsa saga yada sola ön frene...
  12. myhammer

zincirde boşalma

arkadaşlar selam cümleten sorun şu :=) motoru ota sehpaya alıp calışrıınca farkettim motoru 1.vitese taktım arka teker dönerken zincire baktım zincir bi ayarda giderken birden bollaşıyo sanki kendini salıyo gibi bu neden kaynaklanıyo olabilir derin bilgilerinize ihtiyacım var teskler
  13. myhammer

şase düzeltme

arkadaşlar motor şasesi düzeltten bir yer varmı istanbulda işinin ehli şasede çok az yamukluk var yada ne yapılması gerekir bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :cat:
  14. myhammer

gn250 ye ön çelik jant arıyorum

arkadaşlar suzuki GN250 motoruma ön jant arıyorum ama çelik jant nerden bulabılırım istanbul içinde resim ekliyorum aynen öyle bir janta ihtiyacım var şimdiden teşekkürler Uploaded with ImageShack.us
  15. myhammer

15 olan ön dişliyi 16 ile deiştirmek

arkadaşlar 15 li olan ön dişlimi 16 dişlisiyle değiştirdim bu bana ne gibi fayda saglar hızda bi fayda saglarmı artıları ve eksileri ne olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
  16. myhammer

AKÜ sorunu

arkadaşlar arkadasın motoru var nedense akü dayanmıyo kacakmı var şarzmı etmıyor anlayamadık ustaya götürcem ön bilgi olarak neden yapıyodur fikri olan varsa yazarsa memnun olurum tesekkürler dün aküyü takmış bu aksam bitmiş akü:farao::farao: