Muzaffer Topal kullanıcısının son içeriği

1. Muzaffer Topal

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

kk durumunu onaylayanlar : nedim şener, mete yarar, ahmet hakan, hulki cevizoğlu, bi deeeeeee... neyse yazmıyacam adamın siyasal bağlantılarına bakarsak beni casperlar veya daltonlar cetesine vurdurabilir. - abi ok vuralım da, bu adam ne yaptı sana ? - motosiklet.net te rezil etti beni...
  2. Muzaffer Topal

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

eski tüfekler neden suziyi cok seviyor anladım. eskiden neymiş bee.. cok acı çookç
  3. Muzaffer Topal

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

abi hiç boşuna not yukseltme yapma sen avrupa malı almazsın. alırsan zaten kafayı yersin ben sana diyim sdgfjf honda nın korna tuşuna bu kadar takan adamsın korlas la bir muhatap olsan var yaaa uffff suzi alınabilir tabi f/p cok onemli. ustelik cok saglammış. bir insan daha ne ister.
  4. Muzaffer Topal

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

link: https://www.motorradonline.de/ratgeber/bilanz-aus-25-jahren-motorrad-neuzulassungen-von-2000-bis-2025/ "Burada sadece "motosiklet" olarak adlandırılan, özellikle 125 cc'nin üzerinde motor hacmine sahip motosikletlerin yeni tescilleri yer almaktadır. Hafif motosikletler/scooterlar (125...
  5. Muzaffer Topal

fatih.met in trumph övmesi vs sampsonte nin aprilia övmesi vs morukların vstrom övmesi hangisi alır ?
  6. Muzaffer Topal

İtalya 2026 ocak-haziran satışları

bir motorcu atasozu : "bmw motordan anlamayan adamların motorudur, ama tabi kiiiiiii bu her bmw sahibi motordan anlamaz demek değildir!" bence sen ilk guruba giyorsun :) 1780765812 olm neyi tartışscaz. japon gelip italya da 5 atmış gitmiş. neyse, boşver motorun iy iyi.. f/p motoru tr için...
  7. Muzaffer Topal

beybifeys sampsonte, millet zaten kıyaslayıp alıyor merak etme sen. tuareg i de senin gibiler alıyor,. senin gibiler derken; motordan anlayan tecrubeli ralliciler yani :cool: sevgilerimle.
  8. Muzaffer Topal

HONDA AFRİKA İKİZİ MACERA 1.823 2 BMW R 1300 GS MACERA 1.737 3 YAMAHA TENE 700 MACERA 1.344 4 BMW R 1300 GS MACERA MACERA 1.305 5 HONDA XL 750 TRANSALP MACERA 1.252 6 YAMAHA İZLEYİCİ 9 TURİZM 1.208 7 CFMOTO 450MT MACERA 1.153 8 YAMAHA MT-07 ÇIPLAK 1.149 9 HONDA NC 750 X...
  9. Muzaffer Topal

10 Dakika Dayan, Motosikleti Götür: Sıra Dışı Yarışma Gündem Oldu

kardesim boyle dandik dundik başlıklarda beni etiketleme lutfen. allah kimseyi boyle başıklarda yazacak kadar amator yapmasın. iyi gunler
  10. Muzaffer Topal

Toprak MotoGP de ne yapar sizce

kamyomcu kusura bakma ama bu işlerden pek anlamıyosun. yahu yamaha rekabetci bir motor yarattı, takım arkadasları podyum kovalarken bizim toprak mı bu işi yapamıyor ? kaldı ki daha ilk senesi ve alışık olmadığı lastikler. ulen quartaroro bile toprak tan etkilendiğini belirtiyor gerçi politik...
  11. Muzaffer Topal

bunlar üst düzey motorcu soruları. beni aşar.
  12. Muzaffer Topal

olm ben nerden bilecem senin takılıp takılmadığını ? lastik nasıl ısıtılmalı ısınan lastiği nasıl anlarız diyen adamsın. ciddiye alırım seni :cool:
  13. Muzaffer Topal

maalesef cok cahil bir insan. cehalet ne guzel, herseyi bilyosun derler ya, o hesap.
  14. Muzaffer Topal

hahaha sen neye kızdığının farkunda değilsin bence, biraz karışmış olaylar. ohooo uygun başlığı beklersek işimiz var. sen soyle ben baslığı acarım.
  15. Muzaffer Topal

r1300gs mi aldın la..olm ben seni 125 cc ci zannediyordumm. şu an buyuk saygı duydum adfsdgsd ya saygı duymamak ne demek biraz açar mısın ? saygı duysan ne olur duymasan ne olur ? gercekten merak ediyorum. selam mı vermiyosun mesela ? veya bir arabacı cıkıp, motosiklete binenlere saygım yok...

Yeni mesajlar