mustix0 kullanıcısının son içeriği

1. M

bagajda benzin taşımak

Hocam teşekkürler gittim geldim, ilk uzun yolculuğum olduğu için önlem aldığımı düşündüm, gereksiz bişey yaptım. yolun yarısında 5 litrenin yarısını doldurdum hedefime ulaştığımdada doldurdum, yarım litre falan kalmıştı. dönüşte motoru fazla dinlendirmeden geldim 5 litrelik şişenin içindeki...
  2. M

bagajda benzin taşımak

depodaki benzinin yarısı bitmeden gösterge göstermiyor zaten toplam 4 litre alıyor. en azından 1 2 litre alsam yanıma sıkıntı olur mu
  3. M

bagajda benzin taşımak

benzinlikteki pompacıdan 5 litrelik su şisesine benzin doldurmasını rica ettim doldurdu sağolsun. tehlikeli diyenler var güneş görmüyor sele altında, depom 4 litre olduğu için yedek aldım yarın 120 km yol yapacağım sizce tehlikeli bir durum var mı
  4. M

çin malı ile uzunyol

teşekkürler 1751719266 sağolasın
  5. M

çin malı ile uzunyol

redline ne demek? 1751716431 tamam adem sensin
  6. M

çin malı ile uzunyol

teşekkürler 1751713125 haklısında ilk kez gideceğim biraz tedirgin oldum 1751713147 neden 1751713500 motor yolda bırakır diye çekindim yoksa 2 saatlik yolu neden gidemiyim
  7. M

çin malı ile uzunyol

motor 4 bin kmde zaten çok eski değil ama herkes çok kötülüyor o yüzden çekindim yağı falan bin km önce değişti.
  8. M

çin malı ile uzunyol

yarın sabah rks newlight 125 ile 120 km yol yapacağım sizce riskli mi sıkıntı çıkar mı?
  9. M

motoru bağlayacağım yer

Arkadaşlar motoru evimin camına bağlayacağım. sağlam bir zincir aldım ama, camdaki motoru bağladığım korumalığı kesme ihtimallerinden korkuyorum. bu korumalığı kesebilirler mi? resim koyamadım nasıl koyuyoruz.d

Yeni mesajlar