motor 4 bin kmde zaten çok eski değil ama herkes çok kötülüyor o yüzden çekindimBakımları yapıldıysa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok uzun bir mesafe değil.
teşekkürlerGenel kontrollerini yapın; lastik, fren vb. Motoru da sıkıştırmayın. İyi yolculuklar şimdiden.
haklısında ilk kez gideceğim biraz tedirgin oldumUzun yol başlığını görünce 800-1000km civarı sandım kuryeler her gün 200-250km yapıyor o motorlarla bu kadar da abartmayın.
neden125 cc, 4.000 kilometrede deki motorsiklet 120 kilometre gider mi diye sorduğunuza göre asıl sorulası gereken soru
Ben 120 kilometre gidebilir miyim?
Benim motosikletin gidip, gidemeyeceğinden şüphem yok ama sizden o kadar emin değilim.
motor yolda bırakır diye çekindim yoksa 2 saatlik yolu neden gidemiyim125 cc, 4.000 kilometrede deki motorsiklet 120 kilometre gider mi diye sorduğunuza göre asıl sorulası gereken soru
Ben 120 kilometre gidebilir miyim?
Benim motosikletin gidip, gidemeyeceğinden şüphem yok ama sizden o kadar emin değilim.
redline ne demek?Yine de tapa gaz gitmeyin, redline'dan uzak durun.
tamam adem sensinUlan biz freccia'nın yağını suyunu koyup bismillah çekerek Antalya erzurum gittik geldik; adam gelmiş 120 km'nin hesabını yapıyor. Size nasıl motosiklet veriyorlar sürün diye anlayamıyorum.......
bu demekredline ne demek?
Motorunuzda devir saati varsa kırmızı olan bölge. Devriniz bu bölgede olmamalı.redline ne demek?
teşekkürlerMotorunuzda devir saati varsa kırmızı olan bölge. Devriniz bu bölgede olmamalı.
Devir saati yoksa motor sesinden ve titreşiminden limitinin ne olduğunu anlayabilirsiniz.
Tapagaz kullanmadan motoru zorlamadan gidebilirsiniz.
sağolasınGider tabikide yanınada soğuk içecek al dinlene dinlene gidersin![]()
Bilmiyorum içimden öyle geldi, içimden geldiği gibi yazdım.