mustafaztrk kullanıcısının son içeriği

1. M

herkese merhabalar

forumda bı sure ıs sebebıyle yoktum yenıden sızlerle olmak cok guzel ankarada dusuk cc motorsıkletı olan arkadaslarla tanısıp gorusmek turlamak ısterım neden dusuk cc cunku buyuk cc arkadaslar var ayak uydurmak zor oluyor ayak uyduracaz dıye motora fazla yuklenıyorum:cherry: ankarada olan...
  2. M

ankarada cg kullanan arkadaslar varmı ?

merhaba arkadaslar öncelikle iyi sürüşler :) ben memleketten otobusle motorsikletımı getırdım. motorum cg. ama ankarada kullanırken bıraz kendımı tuhaf hıssedıyorum yanı nasıl soylesem motorum cok cırtlak gıbı boyle acaıp bakıyorlar felan yanı ankarada cg kullanan arkadaslar varmı onlarada...
  3. M

bu motor bana kafayı yedırecek

sizle paylasmak istedim cunku genelde motor surmeyenler pek onemsemıyor dediklerimi bende sizle paylasmak istedim. memleket adıyaman orda bi 200cc cg em var ankarada gazi üniversitesinde okuyorum buyaz staj yaptıgım yerde ıse cagırıldım belli bı mıktar para kazanıyorum. herzman bı racıng istedim...
  4. M

hyosung gt250r megelli 250r cbr 250 bajaj pulsar 250rs calibre 250

bunların birini almayı dusunuyorum hyosung daha yakın duruyo fıyattan oturu ama dez avantajlarını bılmıyorum en ıdealı sızce hangısı simdiden tesekkur edıyorum
  5. M

250 cc racing alacam uygun olan en ideal sizce neler

250 cc almayı dusunuyorum ankarada hem okuyor hemde calısıyorum daha önce cg aldım hala kullanıyorum ama boyle bi yerde artık supersportun vakti geldi cg motorum 125 cc ydi bunu 200 ccye yukselttım dıslı gıbı bı takım oynamayla 170 km hıza cıkarrtım cok seviyorum onu satmayıda dusunmuyorum...

Yeni mesajlar