ankarada cg kullanan arkadaslar varmı ?

merhaba arkadaslar öncelikle iyi sürüşler :) ben memleketten otobusle motorsikletımı getırdım. motorum cg. ama ankarada kullanırken bıraz kendımı tuhaf hıssedıyorum yanı nasıl soylesem motorum cok cırtlak gıbı boyle acaıp bakıyorlar felan yanı ankarada cg kullanan arkadaslar varmı onlarada sormak istiyorum

Değişik bir egzoz,olmayan ayna,basıklık vb gibi şeyler varsa gayet normal. He yoksa tamamen ön yargı...

merhaba arkadaslar öncelikle iyi sürüşler :) ben memleketten otobusle motorsikletımı getırdım. motorum cg. ama ankarada kullanırken bıraz kendımı tuhaf hıssedıyorum yanı nasıl soylesem motorum cok cırtlak gıbı boyle acaıp bakıyorlar felan yanı ankarada cg kullanan arkadaslar varmı onlarada sormak istiyorum
Ankara'da Cg kullananlar var benimki modifiyeli hem de. Bu kasada hem modifiyeli hem de balansörlü başka motor yok Ankarada :)
2ppzytx.jpg

eksoz normalden bıraz fazla ses cıkarıyor okadar baska herseyı normal yınede tuhaf hıssedıyorum ayna hersey tam

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

:) kullanıyormusun kardesım varmı cg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

eski kasa cg benimki bunlar gayet normal ama eski kasalara oluyor demek ıstedıgım

Bu motor cg sayılmaz artık böyle klasik motor mu olur :D Biraz tourıng'e benzemiş

Motoru Cg motoru bu motorsikletlerin. Zaten piyasadaki çin menşei çoğu çin motoru öyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Bu motor cg sayılmaz artık böyle klasik motor mu olur :D Biraz tourıng'e benzemiş

Ankara'da Cg kullananlar var benimki modifiyeli hem de. Bu kasada hem modifiyeli hem de balansörlü başka motor yok Ankarada :)
http://i63.tinypic.com/2ppzytx.jpg

Efsaneler ölmez CC değiştirir gibi bir Apaçi cümlesi kurayım bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar