mustafatech kullanıcısının son içeriği

1. mustafatech

SATILIK DEĞİL HİBE

İhtiyaç sahibi arkadaş için ARMODE markalı kışlık astarlı XL beden ( BAY) mont 2 yıl kullandım yıkandı temizlendikten sonra giyilmedi.Ceplerinin ve bazı dikişlerinin tamire ihtiyacı var yırtığı yoktur tamamı siyah korumaları omuz ve kollarda vardır.İlgilenen arkadaşlar ilk arayan kişiye elden...
  2. mustafatech

Yan sehpaya dikkat

YAMAHA scooter ile sarayburnu ışıklardan sirkeciye hareket ettim ışıklarda kask kemerini bağlamak üzere yan sehpayı açtım.Viraja gelip 70 km ile sola yatmaya başlayınca yan sehpa yere sürtmeye başlayınca hatamı anladım ama iş işten geçti ve bariyerlere çarptım ve kolumda ve ayak bacak hasarlı...
  3. mustafatech

üstü kapalı bir scooter (türkiyeden)

Evet arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Bu scooteri bu şekle getirmekteki maksat malumdur.Görüntü için çok özen gösterilmedi o açıdan eleştirilere aşağılama boyutuna varmadığı müddetçe açığım. İlk olarak bu fikir elime geçen 4 adet çelik trifox 150 cc üstü kapalı scooter e ait ön cam geçmesi...
  4. mustafatech

Trafik Sigortası

Arkadaşlar merhaba 18 temmuz 2009 da trafik sigortasını yeniledim günü geçmemesine ramen 30 tl olan önceki poliçenin fiyatı % 10 hasarsızlık indirimine ramen TAM 70 TL olmuş en son sizler ne rakkam ödediniz:cyclopsan
  5. mustafatech

Motosiklet üzerinde zurna şov

Biz motosikleti sadece binmek için kullanıyoz ama Bahattin Keklik abimiz cbf 500 üzerinde aynı zamanda zurna çalıyor Keyifle izleyin:queen::queen::queen: http://www.samanyoluhaber.com/haber-123263.html
  6. mustafatech

Hangi Modellerin Taklitleri

mondial mct 250 = bmw r 1200 c mondial zat 150 = italjet jüpiter 250 mondial ukt 125 = suzuki gn 125 mondial uag 125 = honda cgl 125 mondial 125 kv = Yamaha vino 125 mondial 125 mt = Yamaha Cygnus 125 (eski modeli) mondial 125 zn = Honda Joker mondial 151 rs = Sym Shark kanuni storm 150 =...
  7. mustafatech

Motorcuya KAFA tutanın Hali hep böyle olsun

arkadaşlar linkten vieoyu izleyin gerisi size kalmış http://haber.mynet.com/video/yasam/Taksim'de%20meydan%20kavgası%20görüntülendi/06Temmuz2007/X1183734767750/%26video%3Dmms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv%252Ftaksimmeydani%255Fkavga65%252Ewmv
  8. mustafatech

Vibrasyon Pes Valla

ARKADAŞLAR BU YAZI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ALINTIDIR AMACIM MARKA KÖTÜLEMEK DEĞİL SADECE DUYDUĞUM ŞAŞKINLIĞI PAYLAŞMAKTIR.AYNI Model motoru bende kullandım 5. vites 110 km ile giderken aynalardan sadece farlarını yakan araçları görebiliyorum far yakmayanı görmek çok zor:cyclopsan...
  9. mustafatech

Lokum gibi BWS

Lokum gibi Bws ler buyrun
  10. mustafatech

Efsane Bws Yenilendi

YAMAHA NIN EFSANE SCOOTER İ BWS YENİLENDİ ŞU AN SADECE PROTOTİP OLDUĞUNU BİLİYORUZ ANCAK ÜRETİLİR VE TÜRKİYEYE GELİRSE İLK MÜŞTERİLERİNDEN OLURUM HERHALDE:):)
  11. mustafatech

Tosun Abinin motoru

İşte tosun abibin motoru http://media.photobucket.com/image/cow%20bike/Motorbiker_photos/NewsPics2/cow-riding.jpg
  12. mustafatech

Asfalttaki Tehlikeler

Arkadaşlar Asfalt üzerindeki yamaların eklem yerlerindeki küçük boşlukları doldurmak için dökülen zift özellikle ıslak zeminde buz gibi kayganlık sağlıyor ve motorunuzla düz yolda seyrederken aniden plakanızı okuyorsunuz Benim gibi.Bereket ki arkadan gelen araçların her ikiside durarak yolu...
  13. mustafatech

4tekerli R1

:cat:Resmen 4 Tekerli R1 iSmxaORvBQI
  14. mustafatech

Yolda giderken Ön lastik çıkarsa ne olur

Yolda giderken lastiğiniz çıkarsa ne olur Gu3v8qzCGxk
  15. mustafatech

Hayabusa VS Gsxr 1000 Drag

Hayabusa VS Gsxr 1000 Drag GHNi5REG904

Yeni mesajlar