Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar yeni bir motor aldım ama motor japon tadında kanuninin 2012 model bir scooteri motor güzel fakat kalkışta biraz zayıf kalıyor son hızı güzel 119 km max hız yapıyor yakıt konusunda baya iyi spacy ve activaya kafa tutuyor fakat parçaları çok pahalı tipide önden fizy ortada spacy...
Evet arkadaşlar çanta bu , bu çantayı bi şekilde koymam lazım bu motora ama motorculara sordum olmaz diyorlar demir doğramıcalara git diyolar motorum 150 hs ve bu çantayı takmak zorundayım yardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------...
Arkadaşlar Dün dedimki izinliyim biraz geziyim baktım motorun yağına az vardı çizgide 200km önce koymuştum malum motorumun krankından ses geldiği için yağ yakıyor sürekli yağ koyuyorum işte bende dün castrol actevo 20-40ı biraz fazla kaçırmışım nyse motoru 6 saat sürdüm ve çekişten düştüğünü...