Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Amerikadan 31 temmuzda chinmount dan kask için verdiğim 2 ürünüm 1 ağustosta DHL ile yola çıkıyor, 5 ağustosta Almanyaya ulaşan kargom Almanyadan 14 ağustosta Türkiyeye yönlendiriliyor ve nasıl oluyorsa bu kadar zamandan sonra yeni gümrük kanununun geçerli olduğu sabah 22...
Merhaba arkadaşlar. Karavanımın önüne motosiklet taşıma aparatı yaptırmak istiyorum. Daha önce yapan oldumu ve TSE onayından geçer mi bilgi almak istiyorum. Karavanımın arka bölümünde port bagaj olduğu için sadece ön tarafa taşıma aparatı yapabiliyorum. Ön tarafa vinç eklendiği için şasede...
Merhaba arkadaşlar.
Motosiklet ile ilgili ayrıntılar ve çoğu model ve markanın yıla göre düzenlenmiş yakıt tüketim verilerinin yayınlanacağı site kuruyorum.
Öncelikle bu sitedeki amaç aradığın motorun teknik bilgileri ve yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları olacaktır. Motora ilk heveslenenler...
Merhaba arkadaşlar.
Adım Mustafa ve aranıza yeni katıldım. Motor olarak değil üye olarak. Motor olarak uzun süredir araştırmalar, teorik bilgiler ve bu konudaki hassasiyetler konusunda çok araştırma yaptım, yapıyorum da.
Öncelikle Samsun'dan aranıza katılıyorum fakat sürekli iş nedeni...