Arama sonuçlarınız

1. mustafapusti

31 Temmuzda DHL ile gönderilen sipariş yeni gümrük kanununa nasıl denk gelebilir

Merhaba arkadaşlar. Amerikadan 31 temmuzda chinmount dan kask için verdiğim 2 ürünüm 1 ağustosta DHL ile yola çıkıyor, 5 ağustosta Almanya’ya ulaşan kargom Almanya’dan 14 ağustosta Türkiye’ye yönlendiriliyor ve nasıl oluyorsa bu kadar zamandan sonra yeni gümrük kanununun geçerli olduğu sabah 22...
  2. mustafapusti

Araç (Karavan) önü motosiklet taşıma aparatı

Merhaba arkadaşlar. Karavanımın önüne motosiklet taşıma aparatı yaptırmak istiyorum. Daha önce yapan oldumu ve TSE onayından geçer mi bilgi almak istiyorum. Karavanımın arka bölümünde port bagaj olduğu için sadece ön tarafa taşıma aparatı yapabiliyorum. Ön tarafa vinç eklendiği için şasede...
  3. mustafapusti

hobi amaçlı web sitesi için yardım edecek arkadaşlar gerekiyor

Merhaba arkadaşlar. Motosiklet ile ilgili ayrıntılar ve çoğu model ve markanın yıla göre düzenlenmiş yakıt tüketim verilerinin yayınlanacağı site kuruyorum. Öncelikle bu sitedeki amaç aradığın motorun teknik bilgileri ve yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları olacaktır. Motora ilk heveslenenler...
  4. mustafapusti

Resimde ki motorlar hangi tarz ve bu tarz motor modelleri neler?

Resimlerini eklediğim motorların tarzı modellerini bilen arkadaşlar varmı acaba. Arka Şase sadece Sağ lastiğin sol tarafından bağlı.
  5. mustafapusti

Resimdeki motorlar hangi tarz ve model?

Resimlerini eklediğim motorların tarzı modellerini bilen arkadaşlar varmı acaba. Arka lastiğe şase sadece sol taraftan bağlı.
  6. mustafapusti

Motora başlamak için fikrimin doğruluğu?

Merhaba arkadaşlar. Adım Mustafa ve aranıza yeni katıldım. Motor olarak değil üye olarak. Motor olarak uzun süredir araştırmalar, teorik bilgiler ve bu konudaki hassasiyetler konusunda çok araştırma yaptım, yapıyorum da. Öncelikle Samsun'dan aranıza katılıyorum fakat sürekli iş nedeni...

Yeni mesajlar