mustafa üzüm kullanıcısının son içeriği

1. M

MT AİLESİ acemiyim yardım edin ???

arkadaşlar aramızda bilgili çok, özellikle sizden cevap bekliyorum 0 km motorun rodaj dönemini nasıl geçirmeliyim her kafadan bir ses çıkıyor örneğin yok hızlı hızlı vites at her vites de hızlan at veya 6bin deviri geçme 70 km hızı geçme kafam çok karışık ve motorumun rodajı iyi geçirmesini...
  2. M

yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar bana bi yardım edin arora 180-19 sipariş ettim 1 2 haftadan nasipse gelir ama asıl olay bu motor sana büyük gelir duruken ayağını keser diyolar boyum 169 cm :) evet kısayım kabul ediyorum geçen pazar honda 600 bindim az bişey kesiyodu bu motor ondan büyükmüdür sizce :)
  3. M

ARORA ZORRO 180-19 MU VEYA KANUNİ GT 170 ÇOK KARARSIZIM YARDIM LÜTFEN

iki motor da cazip geldi ama arora daha gülü daha tipli duruyor fiyat olarak ise hemen hemen aynılar kanuni ise çok olumsuz şeyduydumözellikle önce fuarda 15hp yazıp 12hp çekmeleri ne bileyim siz ne dersiniz ??
  4. M

ehliyet hakkında yardm ??

arkadaşlar şöyle bir şey duydum aslı var mı kursun verdiği sertifika varmış o sertifika ile 2 yıl sınırlı olan araç kullanma hakkın varmış 2 yıldan sonra bastırman gerekiyormuş hani ben 2 yıl kaçmicam ama :) yeni motor alcm şöyle 4 5 ay ertelemek isityorum ???
  5. M

YUKİ TORNADO 200 CC

arkadaşlar bu motor 4.500 tl param anca buna yetiyor bütçe sınırlı tek göze batan sıkıntı motorun önden görünüşü ön çamurlukla direksiyon arası açık ve bu hiç yakışmıyor sizce ne yapabilirim ön amortisörü biraz kessem olur mu
  6. M

afyonkarahisar

hepinize selamünaleyküm ben 170 boyunda 63 kilo bir erkeğim henüz 18 ime gireli 4 ay oldu tm bir motor meraklısıyımdır bu sitedeki bilgi alışverişini çok beğendim burada baya bilgili insanlar var sizlerle sohbet etmek çok iyi olacak şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)
  7. M

forumda daha yeniyim tecrübeli abilerin bilgisini almak istiyorum

benim sorum motoran robusto racing 180cc bulunduğum yer de buldum eski kullanıcısı motoru 200cc yapmış ve tipi hoşuma gitti bu motoru daha önce kullanan oldumu yakıtı nasıl ki sorun çıkartıyor mu ki aklım çok karışık bi yardım ederseniz sevinirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12...

Yeni mesajlar