ehliyet hakkında yardm ??

arkadaşlar şöyle bir şey duydum aslı var mı kursun verdiği sertifika varmış o sertifika ile 2 yıl sınırlı olan araç kullanma hakkın varmış 2 yıldan sonra bastırman gerekiyormuş hani ben 2 yıl kaçmicam ama :) yeni motor alcm şöyle 4 5 ay ertelemek isityorum ???

Sanırım sen stajer ehliyetten bahsediyorsun , işliyo mu o kanun ?

Bende bu pazartesi belgelerimi kursa teslim ediyorum ama bu kanun bana işlemiyor ama?

yok sıtajer ehliyet değil normal ehliyet ama benim demem şu ehliyeti bastırmk için 550 tl masraf gidiyo biri bana kursun verdiği sertifika ile bastırasıya kullana bilirsin dedi tabi 2 yıl sınırı varmış varmı öyle bişey yani polis ehliyet sorduğunda sertifika işe yarıyormu bana 5 6 ay yaraması bile yeter

Sınavı kazandığın açıklandıktan sonra iki yıl içinde ehliyeti alman gerekiyor. Bu süre içinde almazsan tekrardan kursa yazılıp sınava girmen gerekir.

L

lawyer_16

konuyu açan arkadaş, duyduğun şey tamamen palavra. ehliyet kartı olmaz ise ehliyetsiz sayılırsınız. stajyerlik ise 1 ocak 2015te başlıcak

O sertifikadır fakat ehliyet olarak geçmez dostum. Bu tamamen yalan, yakalandığın anda yersin cezayı

Bende 1 sene sertifika ile gezdim. Kesinlikle cezası var ehliyet yerine geçmiyor. Kuryelik yaparken çevirmeye takılmıştım sertifikayı sallamadı bile zar zor ikna ettim maddi durumlar falan filan. Her zaman işe yaramayabilir, o olaydan sonra hemen gidip ehliyetimi aldım kafam rahat. Sende ona güvenip trafiğe çıkma lütfen geçerliliği olmuyor malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar