Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle selamın aleyküm 1 2 gün önce motorsikletim yüksek devirde teklemeye başladı hava ayarındandır dedim binmeye devam ettim 40 50 km gittikten sonra motor düşük devirlerdede yapmaya başladı ve çekişten aşırı düştü ve tekleme baya bi arttı yolda motora gaz verirken ezgoz patlamaya başladı...
Öncelikle selamın aleyküm mondial uag 100 motorumu 1 sene önce 125 silindir atmıştım şimdi 150 cc 62 mm silindir atmayı düşünüyorum hangi marka silindir almalıyım ve başka hangi parçalar değişmesi gerekiyor
ben motorda katalizör iptali yapmıştım 1 2 ya böyle bindim bu gün geri aktif hale getirdim ve boş egzoz taktım motor boğuluyor gitmiyor ama rolantide güzel çalışıyor
Öncelikle herkese selamın aleyküm 2017 model mondial 100 uag motorsikletim var 2018 bayi çıkışlı fatura vb herşeyi var plaka çıkartma masrafı ne kadar olur 4 senelik cezası ne kedar olur .
Öncelikle herkese selamın aleyküm 2017 model mondial 100 uag motorsikletim var 2018 bayi çıkışlı fatura vb herşeyi var plaka çıkartma masrafı ne kadar olur 4 senelik cezası ne kedar olur
Benim mondial 100 uag motorum vardı 125 silindir piston taktım rodajını falan iyi yapmıştım ikindi evimden çıktım 300 metre yol gittim geldim akşam marşa bastım tık yaptı çalışmadı ayak marşıda taş gibiydi 5 vitese takıp biraz hareket ettirdim şimdi marş basıyor motorsiklet çalışmıyor sorun...
Öncelikle selamın aleyküm bende mondial 100 uag motor var 150 cc 65.5 silindir takmak is:pr:tiyorum silindir ve 150 üst kapak yeterli olurmu krank deyişimi fln biraz pahalıya gelecek ve de motora bir zararı olurmu ne yapmalıyım bir yol gösterirmisiniz