Muratözer1 kullanıcısının son içeriği

1. M

Motorsiklet tekleme sorunu

Öncelikle selamın aleyküm 1 2 gün önce motorsikletim yüksek devirde teklemeye başladı hava ayarındandır dedim binmeye devam ettim 40 50 km gittikten sonra motor düşük devirlerdede yapmaya başladı ve çekişten aşırı düştü ve tekleme baya bi arttı yolda motora gaz verirken ezgoz patlamaya başladı...
  2. M

Cg 100 silindir seçimi

Öncelikle selamın aleyküm mondial uag 100 motorumu 1 sene önce 125 silindir atmıştım şimdi 150 cc 62 mm silindir atmayı düşünüyorum hangi marka silindir almalıyım ve başka hangi parçalar değişmesi gerekiyor
  3. M

Motorsiklet boğuluyor

ben motorda katalizör iptali yapmıştım 1 2 ya böyle bindim bu gün geri aktif hale getirdim ve boş egzoz taktım motor boğuluyor gitmiyor ama rolantide güzel çalışıyor
  4. M

Plaka çıkmamış cg ücreti ne kadar olur

Öncelikle herkese selamın aleyküm 2017 model mondial 100 uag motorsikletim var 2018 bayi çıkışlı fatura vb herşeyi var plaka çıkartma masrafı ne kadar olur 4 senelik cezası ne kedar olur .
  5. M

Eski model cg plaka ücreti

Öncelikle herkese selamın aleyküm 2017 model mondial 100 uag motorsikletim var 2018 bayi çıkışlı fatura vb herşeyi var plaka çıkartma masrafı ne kadar olur 4 senelik cezası ne kedar olur
  6. M

Plakasız motor nasıl satılır

Selamın aleyküm bende plakasız faturalı motorsiklet var onu satarken nasıl satmalıyım
  7. M

Mondial uag marş basmıyor motor kitlendi

Benim mondial 100 uag motorum vardı 125 silindir piston taktım rodajını falan iyi yapmıştım ikindi evimden çıktım 300 metre yol gittim geldim akşam marşa bastım tık yaptı çalışmadı ayak marşıda taş gibiydi 5 vitese takıp biraz hareket ettirdim şimdi marş basıyor motorsiklet çalışmıyor sorun...
  8. M

Mondial 100 uag üst kapak deyişimi

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm mondial 100 uag motoru 1 hafta önce kendim silindir piston deyiştirerek 125 cc yaptım şuan üst kapak 100 lük sizce üsk kapağı kaçlık yapmalıyım subap kesmesinden korkuyorum
  9. M

Mondial 100 uag motora uyumlumudur

125 cc 13 perno 56.5 69 boy silindur aldım acaba mondial 100 uag motoruma uyarmı
  10. M

Cg perno deyişikliği

Benim 100 cc 13 perno motorsikletim var boşta 125 cc 15 perno silindir var ben iç pistonu 13 perno ile deyiştirsem bir sorun çikarmı
  11. M

100 cc motorsiklet 150 cc yapma

Öncelikle selamın aleyküm bende mondial 100 uag motor var 150 cc 65.5 silindir takmak is:pr:tiyorum silindir ve 150 üst kapak yeterli olurmu krank deyişimi fln biraz pahalıya gelecek ve de motora bir zararı olurmu ne yapmalıyım bir yol gösterirmisiniz