MuratKeskin kullanıcısının son içeriği

1. M

YDS mi Rockwell Bot mu ? Hangisi ?

Merhaba, Yağmur çamur geçirmez bir bot ihtiyacım var. YDS Diablo 11 bakıyorum ve sadece yds de satıldığından 680 civarı bir rakamı var. Diğer yanda rockwell dna denen model var ve fiyatı daha uygun geldi. Bu bot hakkında bilginiz varmı acaba ? YDS mi Rockwell mi diye sormadan edemeyeceğim...
  2. M

Kışlık Mont Tavsiyesi

Merhaba, honda cb250r kullanıcısıyım. Şuan prosave montum var ama boyu kısa olduğundan yağmurlu havalarda hiçbir işe yaramıyor. Yeni bir mont alma ihtiyacım doğdu. Ulaşımım İstanbuş Başakşehir-Fatih tem üzerinden oluyor. Sabah ve akşam yarım saat 45dk lık yolum var. Şuan 2 mont üstüne 1...
  3. M

Motosiklet Yağmurluğu Tavsiye

Merhaba, Şuan polyester malzemeden üretilmiş yağmurluk kullanmaktayım fakat pantolon kısmı ağ kısmında su kaçırıyor. Bakınca slikon bantlardan ziyade kumaşta küçük kılcak yırtıklar meydana geldiğinden suyun kaçtığı belli oluyor. Alt ve üst şeklinde bir yağmurluk arayışına girdim. Motomax'ta...
  4. M

Kasko Fiyatları Hakkında

Merhaba, Honda CB250R model motosiklet almaya çalışıyorum. Bankadan kredi ile aldığımdam kaskoyu zorunlu kılmakta. Kasko için banka 5-6000 civarı tutar dedi. 1 yeri daha aradım ve oda aynı şekilde söyledi. Bu motor için hangi acentalardan kasko yaptırabileceğim hakkında bilgisi olan benimle...
  5. M

Yamaha MT-25 vs Honda CB250R Hangisi ?

Merhaba arkadaşlar, Motor dünyasına yeni giriyorum ve ehliyet almak için uğraşıyorum. İstanbul Başakşehir Kayaşehirden , Fatih Aksaray şeklinde günde gidiş/geliş toplamda 50km yolum var. Bu güzergahta kullanmak üzre bir motor almayı düşünmekteyim. Eşim haftanın 2 günü bana artçı olacak ayrıca...
  6. M

Scooter mı yoksa vitesli mi?

Arkadaşlar Merhaba, Evden işe gidip gelmek için motor almaya karar verdim. Otobus metro derken artık bıtkım. Şuan A sınıfı ehliyet almak için eğitim görüyorum, bitiminde motoru alacağım. Evim Başakşehir kayaşehir tarafında bulunuyor, iş yerim ise Fatih'te. Bu lokasyonda scooter mi yoksa vitesli...

Yeni mesajlar