- Konu Yazar
Merhaba, honda cb250r kullanıcısıyım. Şuan prosave montum var ama boyu kısa olduğundan yağmurlu havalarda hiçbir işe yaramıyor. Yeni bir mont alma ihtiyacım doğdu. Ulaşımım İstanbuş Başakşehir-Fatih tem üzerinden oluyor. Sabah ve akşam yarım saat 45dk lık yolum var. Şuan 2 mont üstüne 1 yağmurluk giyiyorum. Korumalı aynı zamanda yağmurdan soğuktan koruyan bir mont almayı düşünmekteyim. Direk gömlek üzerine giyip gidebileceğim, beni hem soğuktan, hem yağmurdan ıslanmadan koruyabilecek bir mont aramaktayım. Alpinestars Andes Drystar ürünlerine baktım fena değildi, ama dirsek koruması tam dirseğime denk gelmiyordu, ayrıca okuduğum kadarıyla sırt koruması yokmuş. Mont sürekli alınan birşey değil ve iyi paralar ödenerek alınıyor. Benim bi ihtiyaçlarımı görecek fiyatı uçuk kaçık olmayacak (1500 civarı max) bir mont tavsiye istemekteyim sizlerden. Kot pantolonumun üstüne giyip beraber set olarak kullanabileceğim bir üründe olabilir. Pantolon üstüne pvc yağmurluk aldım, korumalı bir pantolonda iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler. Şuan gezer marka kısa lastik bot var. Bot olarak yds diablo 11 almayı düşünüyorum ayrıca. Varsa yine fikir ve görüşlerinize açığım. Teşekkürler şimdiden.