muratk kullanıcısının son içeriği

1. muratk

Motoshow08 Davetiyesi

Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere fuar gittikçe yaklaşıyor. Elinde fazladan davetiyesi olan varsa 2 tane rica edebilirmiyim?
  2. muratk

Honda CBR125 Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, İzmit'te oturuyorum. İzmit veya civarından (İstanbul, Adapazarı...) honda cbr 125 arıyorum. Renk olarak siyah veya mavi hoşuma gidiyor ama kırmızıda olabilir. Repsol pek hoşuma gitmiyor ama motor temizse neden almayayım :) Aradığım motor temiz ve kazasız olsun, sorunu...
  3. muratk

Motor Alıcam Fakat...

Merhaba arkadaşlar. Motor almama az kaldı. En geç Mart ayında planlıyorum. Supersport motorlardan hoşlanıyorum ve almaya karar verdiğim motor Honda CBR125. Sıfır almaya param yetmediği için 2.el bakıyorum. Şimdi asıl problem şu; Motor tecrübem yok ve doğal olarakta teknik bilgilerden, motorun...
  4. muratk

Selam Motor Tutkunları :)

Selam arkadaşlar. Google sağolsun aradığım konularda çoğu kez beni bu foruma yönlendirdi. Bugün bir kez daha yönlendirince neden üye olmuyorsun dedim kendime ve üye oldum :P Biraz kendimi tanıtacak olursam adım Murat, 22 yaşındayım ve İzmit'te ikamet ediyorum. Ayrıca doğma büyüme buralıyım...

Yeni mesajlar