Motoshow08 Davetiyesi

Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere fuar gittikçe yaklaşıyor.

Elinde fazladan davetiyesi olan varsa 2 tane rica edebilirmiyim?

Bizim honda'dan bedava 4 tane aldım istesem 4 tane daha verirmi acep :)

Ben İzmit'teyim. Zahmet olmassa kargo ile ulaştırabilirsiniz. Alıcı ödemeli olarak yollarsınız, kargo ücretini ben ödemiş olurum.

arkadaslar kargo ucretı 6 ytl tutacak gecen sene fuara gırıs ucretı 5 ytl ıdı davetıye olmadan da gırebılırsınız

muratka o halde şöyle yapalım sen o zamana kadar bilet bulamazsan bende 1 tane garanti biletin var. Bunu bil ve geleceğin günü söyle ister Fuar alanında buluşalım istersen istanbul e5 ten geçerklen buluşalım sana vereyim.

Son düzenleme:
arkadaslar kargo ucretı 6 ytl tutacak gecen sene fuara gırıs ucretı 5 ytl ıdı davetıye olmadan da gırebılırsınız

5ytl ise sorun değilde ben sitesinden baktım 25ytl kombine demişler. Normal bilet fiyatı yazmıyordu.

kombine.jpg

muratka o halde şöyle yapalım sen o zamana kadar bilet bulamazsan bende 1 tane garanti biletin var. Bunu bil ve geleceğin günü söyle ister Fuar alanında buluşalım istersen istanbul e5 ten geçerklen buluşalım sana vereyim.

Çok sağol dostum :cat:

Arkadaşla gelicez İzmit'ten, 1 tane daha davetiye bulabilirsem tam süper olucak :)

Son düzenleme:
gecen sene 5 olan bu sene ne olabılır kı? ama yınede tedbırlı olmakta yarar var sız bılırsınız

Murat dostum tamam 1 tane daha bulurum. olmuş bil. Sen geleceğiniz günü bildirin o gün banada uyarsa Fuarda buluşuruz yada pendik köprüsünde buluşup beraber gideriz.

Son düzenleme:
Tamam Cumartesi banada uyar iletişim bilgilerini özele attım. ( Bu arada ne tesadüf ikimizinde mesaj sayısı az önce 40'tı )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bol mıktarda bıletım var 200 adet kadar ve bunları dagıtmak ıcın bır baslık acmak ıstedım bu baslıga ılk yazan 200 mesaja bır maıl adresıne ad soyad adres atılması durumunda 2,50 YTL kargo bedelle yollamak istediğimizi belırttık ancak henuz maoderasyondan onay cıkamadıgı ıcın beklerız. bılgınız olsun onay cıkmazsa bır sekılde dagıtıcam. moderatorlerden sızde rıca edınde konu acılsın. bızde bıletlerı verelım. onay cıkarsa 200 adet bılet salı gunu kargoya verılebılıcek.

1 er adettı ama senınkı ok o.m yazdıgın adet yollarım

Son düzenleme:
arkadaslar bol mıktarda bıletım var 200 adet kadar ve bunları dagıtmak ıcın bır baslık acmak ıstedım bu baslıga ılk yazan 200 mesaja,verilecek olan bır maıl adresıne ad soyad adres atılması durumunda 2,50 YTL kargo bedelle yollamak istediğimizi belırttık ancak henuz maoderasyondan onay cıkamadıgı ıcın beklerız. bılgınız olsun onay cıkmazsa bır sekılde dagıtıcam. moderatorlerden sızde rıca edınde konu acılsın. bızde bıletlerı verelım. onay cıkarsa 200 adet bılet salı gunu kargoya verılebılıcek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar