Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Bu videolar, 2007 model Honda CRF 250R'ın, motor kitlemesi sonucu komple bir elden geçirme sürecini detaylı bir şekilde anlatıyor. 45-50 dakikalık 4 parça video var. Tüm süreci baştan sonra detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Dil İngilizce'dir. Yabancı diliniz yoksa sorun...
Merhabalar,
MZ tarafından stüdyo ortamında çekilen, eski fakat ihtiyacı olan için çok yardımcı olacak bir video. Lisan Almanca fakat görsel olarak takip edebilirsiniz.
gk4xiRYBtAE
Merhaba,
Kocaeli'de yine nadir bulunan bir ürün olan Motul yağı nereden bulabileceğinizi tarif edeceğim.
İzmit sanayinin Batı kapısından girdikten sonra 3. aradan sola dönünce hemen bloğun başında Anlılar Yağ var. Oradan temin edebilirsiniz. Pazarlık yapmayı da unutmayın, fiyatlara +5 tl...
Merhaba,
Şahsen İzmit çarşıyı ve sanayiyi, ısıya dayanıklı silikon o-ring(kırmızı renkli) bulmak için alt üst ettim. Fakat bir dükkan dışında hiçkimse satmıyor.
Bu o-ringleri subap ayar kapaklarında, yağ boşaltma kapağı ve yağ çubuğunda kullanıyorum. Diğer siyah o-ringler gibi ısıya bağlı...
Merhaba,
Kocaeli'de gazyağı bulmakta zorlananlar için İzmit çevresinde birkaç yer tarif edeceğim.
1- Kuruçeşme cezaevinin karşısındaki Petrol Ofisi.
2- Yuvacık sapağının karşısındaki(yeni Gölcük yolu) Petrol Ofisi.
3- Yukarı Yuvacıktaki Petrol Ofisi.
Benim bildiklerim bunlar. Başka...
Merhabalar,
Birçok farklı kategoride makul fiyatlarla, bilgisayar-teknoloji ve az miktarda da olsa motosiklet ürünleri satmaktayım. Sanal alışveriş ile kredi kartına taksit veya havale-eft imkanıyla (sadece sanalpazar.com üzerinden) satın alabilirsiniz.
Elden alımlarda komisyon ve kargo...
Merhabalar,
Piyasadaki karaktersiz ve işinin ehli olmayan "usta"lardan dolayı yaklaşık 3 sene önce yavaş yavaş başladığım tamirat macerama, üst kapak ve silindir değişiminden sonra nihayet motor bloğuna inmek suretiyle devam ediyorum. Bloğu da söktükten sonra motosiklette elimin değmediği...
Merhaba,
Bugün gerçekleştirdiğim Kirazlıyalı sahil seyahatimden kareler... Genelde detay fotoğraflardan oluşuyor.
Daha düzenli olarak bakmak isterseniz: https://www.dropbox.com/sh/33wjkh3x9qaorku/xNYsn4mK38#f:IMG_0372.JPG
Dünyada çöp gibi yaşayan...
Almanlar yine hünerlerini konuşturmuş. 9 silindirli, 18 subaplı, 720 kübik inch(yaklaşık 12.000 cc) ve 550 bhp güç üretebilen bir radyal ingiliz uçak motorunu, çok güzel bir işçilikle motosikletle birleştirmişler. Şu an sadece şov için olsa da yakında ilk test sürüşünü yapmak istiyorlarmış...
İngiltere'den başarılı bir panik fren örneği. Bu ingilizlerin genel motosiklet kültürünü takdir etmek lazım. Gerçekten bu işin hakkını veriyorlar(bkz. isle of man tt).
1ZJzlOcnLUM
Merhabalar.
Bu başlıkta, 3. sahibi olduğum ve benden önce biraz hor kullanılmış çin menşeili 110cc cup motorumda yaşadığım teknik bir problem hakkında, hem bilge hem de bilgin kişilerin görüş ve önerilerini ihtiyacım var. Ayrıca motorun tüm teknik bakım ve onarımını kendim yapıyorum...
Motosikletin zor ulaşılan yerlerine erişimi kolaylaştıran, motosiklet tamirinde çığır açan bir cihaz. Hidrolik sistemle çalışıyor. Türkiye'ye getirilir veya bir benzeri üretilebilirse, özellikle servislerin ciddi olarak ilgileneceğini tahmin ediyorum.
Motosikleti 2 metre civarıyükseğe kaldırıp...
Bu başlıkta, çeşitli şekillerde kırılımış veya paslanarak/korozyonla yerine kaynamış/sıkışmış civataları yerinden çıkarmak için kullanılan yöntemleri videolu olarak paylaşacağım. Umarım derdinize derman olur.
Farklı yöntemler buldukça konuyu güncelleyeceğim. Tabii ki siz de...
Ön amortisör yağ seçimindeki viskozite(akıcılık) farkınının, amortisörlerin çalışmasında yarattığı etkiyi görebilmeniz açısından 10 ve 15 numaralı yağların karşılaştırmalı bir videosu.
10 numara yağın 15 numaraya kıyasla sekme tepkisinin biraz daha yumuşak olduğunu görebilirsiniz.
Videodaki...