Muhammet64 kullanıcısının son içeriği

1. M

Dominar 250 gaz kesme sorunu

Benzini fulledim devam ediyor hocam. 1 depo bitirdim sayılır ama denemeye devam ederim. Umarım sadece buji yüzündendir. Fazla masraf açmasın yeter.
  2. M

Motor 3 ay kadar yatti ve içinde kalan benzinle tekrar çalıştırdım. Filtre tıkanırsa yapar mı yoksa benzin pompası gitmiş mıdır? 1741173852 Buji değiştirmek şart mı yoksa ateşleme var mı diye denesem yeter mi 1741173913 Yok hocam 11k devir çeviriyor. Bu olay 7 8 binde oluyo. Hatta bazen aşırı...
  3. M

Motorum henüz 9000 km'de. 8 bin devir altında sorun yok ama üstüne çıkınca kill switch açmış gibi gaz kesiyor bazen de kesiciye girmiş gibi ses çıkarıyor. Sebebi ne olabilir.
  4. M

10 yıldır plakasız motora plaka çıkartmak

Ne kadar para ödemem gerekir? Motorum 100cc. Fiyatlar çok arttığı için yeni almak cidden zorluyor. Motora plaka çıkartıp binmek istiyorum. Yıllardır köyde kullanıyordum.
  5. M

Sadece motoru çalıştırmak için elektrik tesisatı nasıl çekilir?

Şemayla falan anlatabilir misiniz? Pek elektrik bilgim yok ama çok zor olduğunu sanmıyorum.
  6. M

Motorun neden çalışmadığı nasıl anlaşılır?

Yolda giderken stop edip çalıştı birkaç defa sonra stop edip kaldı öyle. 2 şeyden şüpheleniyorum. 1.si benzin koyduğum şişeye önceden bulaşık deterjanı gibi bir şey koyulmuş. 2.si elektrik tesisatı sıkıntılı motorumun biraz o yüzden olabilir. Neyden kaynaklandığını nasıl bulabilirim?
  7. M

karbüratör değiştirmek performans arttırır mı?

Sorum başlıktaki gibi. 100 cc kuba cg motorum. Değiştirmek mantıklı mı sizce? Boğulma falan yapar mı?
  8. M

Yeni zincirin yağlanması gerekir mi?

Motorumun zincirini değiştireceğim ama yeni zinciri yağlamalı mıyım bilemedim. Şuan güzelce yağlı bir şekilde. Ayrıca bir sorum daha var. Aldığım zincir 128 bakla olduğu için uzun geleceğini düşünüyorum ama ne kadar kısaltsam bilemedim. Cglerin standart zincir uzunluğu var mıdır?Eski zincire...
  9. M

Garip bir kesici sorunum var

Kuba 100 sport motorum var. Aküsü yok şuan öldüğü için söktüm. Motor çalışırken eğer far düğmesi kapalı olursa 7000 devirde kesiciye giriyor daha fazla yükselmiyor devir. Eğer açarsam farı olması gerektiği devirlerde kesiciye giriyor. Bu sorun nerden kaynaklanır?
  10. M

100cc motorun bir zaman sonra değişmesi gereken parçaları nelerdir?

10 yaşından büyük 100cc kuba cg motorum var. Elimden geldiğince kısa süreli bakımlarını yaptım. Yağ değişimi zincir yağlama gibi. Artık motora masraf yapıp bazı parçalarını değiştirmek istiyorum. Şuanlık aldığım parçalar: Zincir,dişli,buji. Motoru hiç açılmadı daha önce.
  11. M

Kuba cg 100 sport ön dişli kapağı vidasını nerden bulabilirim?

Kapağı kırılmıştı değiştireceğim zaman vidanın birini kaybettim.13 anahtar tutuyordu ve uzundu. Bunu nerden bulabilirim?

Yeni mesajlar