mudbloodd kullanıcısının son içeriği

1. M

Scorpion exo 1400 alınır mı ?

1753948972 Şöyle ki başta çok sıkma yok gibiydi ama zaman geçtikçe sıkmaya başladı şakak kısmına baskı yapıyor bir süre sonra geçiyor sonrasında geri sıkıyor gibi anlayamadım bende açıkçası. İleri yıllarda da kilo alma gini bir etkeni eklediğim zaman çok sağlıklı bir seçim olamayacağını düşündüm😃
  2. M

Çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız kaskı aldım fakat küçük geldi bedeni de stoklarda kalmamış sanırım başka modellere yöneleceğim
  3. M

Çok teşekkür ederim.
  4. M

Anladım teşekkür ederim. Sağlamlık açısından öyle çok bir fark yoksa karbon modeline de gerek yok gibi
  5. M

Uygun fiyatlı kamera ve interkom önerisi

Teşekkür ederim bakacağım bunlara
  6. M

Uygun fiyatlı kamera ve interkom önerisi

Uygun fiyatlı kamera ve interom önerisi yapabilir misiniz pek bilgim yok. Kamerayı sadece kaza vs olduğunda elimde kanıt olarak olsun diye kullanmak amaçlı alacağım içerik oluşturma gibi bir amacım yok . Diğerinde de sadece telefona bağlayıp navigasyon ve telefonla konuşmak amaçlı olarak arıyorum
  7. M

İkisini de denedim de carbon olanı ile arasında hissedilebilir çok bir ağırlık farkı yoktu açıkçası. Ağırlıkta çok fark olmadığı üstüne o biraz daha çıkıp carbon u alamaya değer mi peki ?
  8. M

Neden peki
  9. M

Merhabalar, Kasklar hakkında pek bir bilgim yok başlangıç seviyesi bir kaskım var. Yenisini almak istiyorum scorpion exo 1400 air alınır mı, fiberglassmış. Dediğim gibi çok bir bilgim yok ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı ?
  10. M

Scorpion exo 1400 air alınır mı? Ve karbonu ile arasında çok fark var mı ?

Merhabalar, Kasklar hakkında pek bir bilgim yok başlangıç seviyesi bir kaskım var. Yenisini almak istiyorum scorpion exo 1400 air alınır mı, fiberglassmış. Dediğim gibi çok bir bilgim yok ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı ?