Uygun fiyatlı kamera ve interkom önerisi

Uygun fiyatlı kamera ve interom önerisi yapabilir misiniz pek bilgim yok. Kamerayı sadece kaza vs olduğunda elimde kanıt olarak olsun diye kullanmak amaçlı alacağım içerik oluşturma gibi bir amacım yok . Diğerinde de sadece telefona bağlayıp navigasyon ve telefonla konuşmak amaçlı olarak arıyorum

kamera için sjcam bakılabilir o halde, fiyatları uygun ama kaç saat çekim yapabiliyor falan bilmiyorum. interkom da ucuz yollu bi knmaster işinizi görür gibime geliyor

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Kaza gibi durumlar icin motora monte edilecek 360 derece kameralar en mantiklisi ancak fiyatlari tuzlu. Ayni sebeple yarim yil kadar once ikinci el GoPro Hero Session 4 almistim. Yaklasik 2000 TL vermistim. YouTube'dan izledigim videolarla karsilastirdigimda SjCam gibi ucuz yollu kameralara gore eski olmasina ragmen goruntu kalitesi daha iyiydi. Sarji ise yaklasik 2 saat gidiyor.

Bu kamerayi kaska baglayip bir sure kullandim. Baktim guzel seyler yakalayabiliyorum, yerine Osmo Action 4 aldim. Onu da bir sure kullandiktan sonra kaskin onunden sarkan bu kamera cikintisindan ve her aksam kamerayi sarj edip icindeki videolari bosaltmaktan cok sikildigimdan kullanmayi biraktim. Bu yuzden onerim motora sabitlenen 360 derece kameralar (sarj konusu hala ugrastirici). Su an ben Osmo Action 4'u de motora sabitliyorum fakat kaydedebildigi acilar sinirli ve sadece uzun gezilerde hatira olmasi icin kullaniyorum. Kisaca kamera alarak kendinize ekstra bir is cikardiginizi unutmayin. Belki motorun onune ve arkasina takilan kamera sistemleri de yararli olabilir.

Interkom olarak Cardo Spirit kullaniyorum 1.5 yildir, memnunum. Kaan Elektronik'e her gittigimde ise en az bir kisi KNMaster interkomunu garanti icin getirdigini goruyorum. Bu yuzden cinden ithal edilip 2 kat yuksek fiyata satilan bu tarz interkomlari onermiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
knmasterın hem kameralı interkomu vardı kalite umrunuzda değilse ucuza o alınabilir işinizi görür

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben carplay/android auto ekranı almıştım, öne ve arkaya monte kameraları da var, kontağı açınca cihaz açılıyor ve kameralar otomatik kaydetmeye başlıyor, kontağı kapatınca kapanıyor. Bunların yalnızca kameradan görüntü kaydeden ekranı olmayan modelleri de var ama almışken ekranlısını alayım demiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar