mucoti kullanıcısının son içeriği

1. mucoti

Tiger 800’den Sonra Hangi Motosiklet?

Merhaba Arkadaşlar, Tiger’ımı 1 yıldır kullandım ve neredeyse 25.000 km’yi hiç sorunsuz sıkıntısız devirdim. Kullanırken çok keyif aldım. Şimdi biraz model yükseltmek istiyorum. Sizce hangi motosikleti tercih etmeliyim? Touring ya da yol endurosu gibi motorlara bakıyorum, çoğunlukla Şile...
  2. mucoti

Triumph Tiger 800XR(2017)

Merhaba arkadaşlar, Çok keyifle ve severek kullandığım motosikletimi satışa çıkardım, ilgilenenler için yardımcı olurum. Hiç bir kazası vs yoktur, tüm bakımlarını yeni yaptım (lastikler sıfır Pirelli Angel GT, zincir dişli yeni, bujiler ve hava filtresi yeni) https://shbd.io/s/YX9i8lsg...
  3. mucoti

Vites geçişlerinde sertleşme, düşük devirde motorun bağırması

Merhaba Arkadaşlar, Motorumda (Tiger 800 XR - 2017) bazen mükemmel gaz tepkileri ve vites geçişleri olurken bazen bir anormallik başlıyor ve yolculuk boyu devam ediyor. Şöyle ki, misalen 2. viteste normalde motosiklet 55-60 km/hız civarı bağırmaya başlarken, anormallik olduğunda 40-45 km/hız...
  4. mucoti

F/P Enduro Tavsiye, Kaç CC? Hangi Marka? Fiyat ve Servis

Merhaba arkadaşlar adım Mücahit, yaşım 35 ve yazılım mühendisiyim. Yıllar önce bir hayli scooter kullanmıştım. Sonra uzun süre ara verdim. Yaklaşık 2 ay önce de bir Pulsar NS200 aldım. Scooter’den farklı olarak ilk bindiğimde ağırlığının ve yönetmesinin biraz daha dikkat gerektirdiğini...

Yeni mesajlar