Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler kardeşler güzel insanlar
Ben bi araca bakmaya gittim ve aklıma kazınan bişey var şimdi
Bu lastik neden yamuk be ön takım amortisör ecik cücük tam atış hizalıyken lastik neden yamulur bilen gören duyan babasının hayrına bi el atsın görsel altta
https://i.hizliresim.com/oVJyl7.jpg
iyi geceler arkadaşlar bende bi derdimi kendime yakın gördüğüm sizlere anlatiyim istedim
17nci doğum günümden yaklaşık 10 gün sonra benden ayrılan kız arkadaşım sorunum şimdi aşk acısı olarak ongormeyin hemen 10 aylık ilişkiye baglandigimdan ötürü o bütün gencligimdeki arkadaşlarımi dostlarimi...
İyi geceler sevgili abiler 6bindeki bi yamahamizi test ettik 1.bucuk saat falan 1.kopruden geçerken gazi açınca bi ufak zirilti başlıyor herhangi bi vibrasyon değil ama bi sürüklenme sesi velhasil tekrar acibademden dönerken aynı ses belirdi yanlizca 4 5 6 da hissettim ve o motorunun bütün...
meraba herkese geçtiğimiz hafta 2 kmlik bi iron 883 kullandım ve motora resmen aşık oldum o selenin altında gümbür gümbür bi kıyamet egzozdan gelen yıkımlar ve elcikteki inanılmaz guc benı tabiri caizse tahrik etti motosiklete daha dun binmedim uzun zamandır zx7 almayi planliyordum ama iron...
slazenger marka nadir saatlerden birine sahibim garanti kutu çantasına kadar duruyor kullanmak nasip olmadı 470 liraya almıştım ürün birebir aynıdır replika falan asla değil https://500px.com/photo/101279899/sl-9-1125-1-04-by-arikanmarketing direkt linki budur
harra hurra binilip kırbaçlanmamis anası aglamamis ne kadar yaşı yeni olursa benim için o kadar iyi olur satmayı düşünenler linki veya aracın foto/bilgilerini girebilir teşekkürler
Arkadaslar bi acidan sormak istediğim sorular var bknz. akrapovic megaphone denilen bir karislik bi egsozt var ve cok hosuma gidiyo ama buna silencer denilen zikkim yani mahalleye girince anamiza sovmesinler diye ucuna takılan parça yapılır mi veya aynı tonda hazır satılan bildiginiz egsozt...
ARKADAŞLAR meeraba öncelikle elimde bir adet 2007 model bir 600f komple alt motor var bunun için atlayıp zıpladığında misal r1ler gibi tekerden inince şase kırılmasın herhangi bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :P