Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orayı ben de çok iyi biliyorum. Katılıyorum. Dediğiniz gibi davranmak lazım. Bir sonraki Finanskent - 1. Köprü çıkışında da benzer şekilde aniden sağa girenler olur. Sonraki Ataşehir - Trio çıkışında da... Bir sonraki Bostancı - Kozyatağı ayrımında da...
Daha tehlikeli olan, o civardaki bir yer...
Öyle şey olur mu? Ya montaj hatası var ya da jant vesaire yamuk, hatalı. Tekerlek titreşimsiz, dümdüz dönmeli. Ters çevrilmiş bisiklette tekerleği elle çevirince döndüğü gibi.
"Angles Mort" stcker'ları yurt dışında pek bir yaygın. Fransa'da kamyonların kullanması zorunlu. 25x17 cm boyutlarında, yerden 90-130 cm yükseğe yapıştırılıyorlar. Kamyonun yanlarında ve arkasında bulunmak zorunda. Büyük araçların çevrelerinde görmedikleri alanlardan sakınmayı vurguluyor.
O...
Trafik polislerinin giydiği sarı-yeşil montların görünürlüğü oldukça iyi. Sanırım gerçekten su da geçirmiyorlar. Bunları hangi firma üretiyor? Belki üstünde "TRAFİK POLİSİ" yazmayan modelleri de vardır.
İstanbul'da ticari olmayan, şahıs motosikletlerindeki çantalara (topcase) ceza uygulaması yapılıyor diye bir haber geldi. Ruhsata işletmek mi gerekli nedir? Bu haber doğru mu?