Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keeway superlight 150 cc motosikletimin ön çatalı geçen gün kırıldı, yenisini veya 2. elini nerden bulabilirim yada çatalı sağlam olan hurda sl150 ucuza satanlar varsa alabilirim sadece ön çatalı lazım çünkü
Ön çatal mı deniyor bilmiyorum, tekerin takıldığı uzun yaylı demir...
KEEWAY Superlight 150 motosikletimin statör (alternatör) denen bölümde vida gevşemiş bakır sargıları parçalamış yenisini nerden bulabilirim, sirkecide varmıdır, kaç paradır, hangi sitelerden bulabilirim ?
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
arkadaşlar bende superlight 150 var ekzosttan hiç ses çıkmıyor bende susturucuda delikler açtım sesi azda olsa arttı ama istediğim sonucu alamadım. Ben hem boğuk hemde gürül gürlül ses çıksın istiyorum nasıl yapabilirim açıklarmısınız.
bazı arkadaşlardan elyaf filan koyuluyo die duyumlar aldım...
1.300 tl Keeway Superlıght 150 masrafsız bin gez.
(ruhsatı ister üstünüze alın ister almayın farketmez)ALARMLIDIR, Motor KUMANDADAN DA ÇALIŞIR. motosiklet temiz kullanılmıştır, lastikleri yeni değiştirdim (markası: DURO) dublex`tir., motoruna hiç anahtar değmemiş ve tamamiyle orjinaldir...