Lütfen Acil Yardım keeway superlight (alternatör)statör hakkında

KEEWAY Superlight 150 motosikletimin statör (alternatör) denen bölümde vida gevşemiş bakır sargıları parçalamış yenisini nerden bulabilirim, sirkecide varmıdır, kaç paradır, hangi sitelerden bulabilirim ?

statr.png

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Sirkeci de bulabileceğini zannetmiyorum. Benin kanunı tigerde buna benzer bir sorun yaşayıp statörü (Elk. üreten bakır sagı) değişmek zorunda kaldım. Sirkeci'de bulamamiştım. İnternentten KEEWAy yedek parça ist. gibi girersen birçok yedek parça satıcılarının adres, tel. bulur ve sorarsın. Benim parça 90 TL. civarında idi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Statör

Senin motorunu çok tanımıyorum.Siteye sor.Ölçülerini iste.Uyarsa çekinmeden alış veriş yapabilirsin.

istanbulda keeway superlight 150 parça satan biyer bilen varmı ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Statör

Dudullu'daki parçacı Tayfu Aktaş'a bir sor.216 6113454 536 8870086
Gidebilirsen Tayfun'a yakın iki parçacı daha var.Parçayla gidersen iyi olur.Keeway marka ama sonuçta made in china.Her ne kadar Macaristan denilsede.

Dudulluya aktaş motosiklete gittim yoktu, oranın (karşı tarafında) az ilerisinde ki parçacıda motomax'ın parçasını 40 tl'ye aldım, taktım saat gibi çalışıo :)

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende sana sonucu bizimle paylaşıp konuyu askıda bırakmadığın için teşekkür ederim.Tartışılan konuların sonuçlarını da paylaşalımki neyin nasıl olduğunu,çözümlendiğini hep beraber görelim.
Kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar