MrUnknoWN kullanıcısının son içeriği

1. MrUnknoWN

Kararsız Kaldım

önceklikle bazılarına gereksiz gelicek bu konu icin şimdiden herkezden özür diliyorum ve konuyu acıyorum Sevgili Mt Forum ben 1 senedir ybr 125 kullanıcısıyım ama gecen hafta kaza yaptım ve motoru yegenıme verdım kullansın dıye motorumu cc olarak gelistrmek istiyorum ama race tipi almayı...
  2. MrUnknoWN

SatıLık Kanuni Windy S

Evet arkadaslar 4 gun once kendı motorumla yaptıgım kazadan sonra benım motor toplanmaz halde ailemde kızgın onlara karsı gelıp motoru kacırdıgım ıcın..Bazi maddi durumlar yuzunden abimin gecen ay aLdıgı kanuni windy s i satıyoruz...Ama daha cok yenı 1 aylık 650 km de daha :( ResiMLer yarın...
  3. MrUnknoWN

kAza YaPtım :(

oLay şöyle oldu. Annem ve babamın benı kurban bayramında motora bindirmeme çabasına rağmen gizlice motoru kaçırdım.Birıktirdiğim okul harçlıklarıyla yenı bir kask aldım tam onu test edıyordum neyse motoru servise götürdüm.4-5 yapıLcak şey vardı müsait olunca gel dedi eyvallah abi dedim,eve...
  4. MrUnknoWN

Kanuni Windy S marş sorunu

Merb arkLar ben TekiRdaq Mt den qökaY size birsey danısmak ıstıyorum ben gecen gun yegenımın motorunu aldım 3 gun motor yattı bugun 3 saat once 50-60 km yoldan geldım ıbre 90 ın altına 120 nn ustune cıkmadım motor ama yenı 180 km de daha neyse tekrdaqa geldıkten sonra bızm ustaya gttm cayını...
  5. MrUnknoWN

ModeL SeciceM Yardım..

ÖnceLikle ben Gökay Tekirdaq/Merkezde oturuyorum...Ne zamandan bere akLımda yeni motor vardı 2 senedir scooter tipi kuLLanıyooRum.Racing/Cruiser arasinda kaLmıstım ama sonunda karar verdim neyse Lafi uzatMadan.125-250 cc arasi racer tipi motor bakıyorum..fiziqi ozelliklerimide veriyim sonra...
  6. MrUnknoWN

Öneriniiz ?????

Meraba arkadasLar.Tekirdaqdan qoKay ben 16 yasindayim kucukLugumden bere motor hastaLiqim var ilk once bisikLet falan filan derken 8 yasında akulu motorum oLdu :D Neyse bu hastaLik bende qit qite aLevLenirken zar zor caba sonucu 14 yasinda MotorsikLet aLdirdim.Neyse uzatmicam.Benim motorum...

Yeni mesajlar