Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese değerli cevapları için teşekkür ederim sonuç olarak muayenesi geldiğinde ön çamurluğunu takıp plakayı düzelticem ve muayeneye gidicem geçerse geçer geçmediği taktirde zaten yukarıda birisi 2.seferi ücretsiz yazmış, 2.seferde sorun olan kısımları düzeltip öyle giderim Herkese iyi forumlar.
Gitmeden düzelteceğim eyvallah
1764402227
Hocam çok güzel bi yazı olmuş çok teşekkür ederim zaten ön tekerde de çamurluk yok ondan da geçmez muayeneye gitmeden önce bu yazdıklarını ve pek cok eksiği kontrol edip düzelticem tek korkum arka şasede ki eski çamurluğu tutan demirin kesilmesiydi onu...
Cümleten selamın aleyküm,
Yarın nasip olursa bu resimlerdeki custom yapılmış honda shadow vt 600 motorunu satın alıyorum henüz muayenesine 1 yıldan fazla süre olduğunu söyledi alıcağım kişi ancak kafama takılan ufak bir konu var arka çamurluk değiştiği için zamanı geldiğinde bu motor...
Çok yardımcı oldu bu mesaj teşekkür ederim çünkü bir videoda bende bu 5li balata olayını duydum sadece pek emin değildim ayrıca benim dinlediğime göre 5 li balata motorun performansınada olumlu yönde etki ediyormuş ek olarak, Herkese bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederim Forzası olan başka...
Abi hayaller sportster 883 ama malum ekonomik şartlar belli :) cruiser tarzı motorlar asıl hayalim olsada çinli bi cruisera 200 bin + para vereceğime forzayı alırım zaten şuanlık motosikletimi sadece işe gidip gelmek ve kız arkadaşımla gezmek için kullanıyorum. Elbet bir gün altıma o Harleyi...
Herkese selamlar
İnşallah önümüzdeki ay 0 KM honda forza 250 almayı planlıyorum asıl isteğim Xmax di ama bütçeden dolayı forza alacağım, Aslında forzayıda çok beğeniyorum ama 2-3 farklı arkadaşımdan forza alma debriyajı kronik sorunlu geri bildirimi aldım. Hatta birinin 2 arkadaşı 0 forza almış...
Öncelikle cümleten S.a
2. el aldığım domi 250 motorum aralık 2023 trafiğe çıkışlı anlık 4200 KM'dir şu ana kadar 2 kere başıma stop etme sorunu geldi
şehir içinde 1 - 2 saat sürdükten sonra trafikte ışığa yaklaştığımda durmak için vites düşürürken 2 de veya 2 den 1 e indiridiğimde motor stop...
Selamlar herkese 3700 KM'de dominarım var dün arkadaşla birlkite güngörenden bakırköy sahile sürdük yaklaşık 15 dakikalık bir yol, durduğumuzda elimi motor bloğuna yaklaştırdığımda sanki olması gerekenden daha sıcakmış gibi hissettirdi hatta bayağı bi sıcaktı doğruyu söylemek gerekirse...
Herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi inşallah 2 hafta sonra 0 Dominar 250 alıcam ama aldığım bayinin servisinin ve ustasının iyi olmasını istiyorum, Malum ilk defa kendime ait bir motorum olacağı için çok dikkat etmeye çalışıyorum :) İstanbul Güngörende yaşıyorum ama inanın bayinin...