MrMud kullanıcısının son içeriği

1. MrMud

Ölmedim arkadaşlar hala yaşıyorum :)

Merhaba öncelikle herkese, uzun zamandan sonra aklıma esti girip bakmak istedim. Dünya kadar mesaj gelmiş, kimi Enduro hakkında merak ettiğini sormuş, kimileri de halimi hatrımı, başıma bir iş gelip gelmediğini sormuş sağolsunlar. Hayır başıma bir iş gelmedi :) Yani en azından ölümlü bir şey...
  2. MrMud

Ancak benim başıma gelebilecek bir olay :D Buyurun gülüyoruz :D

Dün peder beye "Adalet bakanlığından" bir mesaj geliyor, mesaj şu; "Sayin M..... G..... , Istanbul Anadolu **. Asliye Ceza Mahkemesi nin 2019/*** sayili dosyasinda 03/09/2019 **:** de durusmaniz vardir, gelmediginiz taktirde....." Peder beye gelen mesajda benim adım soy adım geçiyor, beni...
  3. MrMud

ARAZİYE SIFIRDAN BAŞLAMAK - SORABİLECEĞİNİZ HER ŞEY

Tekrar merhaba herkese, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, Enduro'cuların gidonlarından öpüyorum. Bu zamana kadar "Enduro-Motocross Nedir ?" dedik anlattık, ADV motorların Enduro olmadığını, enduro motorların nasıl olduğunu/olması gerektiğini anlattık, 2T-4T nedir, arasındaki...
  4. MrMud

Stock Egzozdan Ceza Yemenin Eşiğinden Döndüm...

Az önce dudullu semalarında sakin sakin seyir halinde gidiyorum baktım çevirme var yavaşladım işareti aldım girdim çevirmeye. Merhaba, merhaba. Evraklari verdim bi problem yok, sonra tontiş memur abi ile aramda geçen diyalog bu. -Dostum ben seni egzozdan durdurdum haberin olsun.(Dedi ve bir...
  5. MrMud

2 Zamanlı ve 4 Zamanlı Motosikletlerin Farkları

ARKADAŞLAR KANALIMA HOŞGELDİNİZ ! ...Falan diyerek giriş yapıyormuşum şimdi kendimi tutamayıp :D Yok yok yapmayacağım. Öncelikle selamlıyorum tüm forumu, reyzinkçilere hususi bir merhaba. Son enduro ve ADV motorların arasındaki fark muhabbetinden sonra, bir kaç arkadaş gerek yorum ile gerek...
  6. MrMud

Enduro ve Adventure (ADV) türlerinin arasındaki fark nedir ?

Belki çok gereksiz, belki "Sanane ulan ben 1 tonluk motora enduro demek istiyorum" denilecek bir konu. Ama misyoner ruhuma hem motosiklet konusunda, hemde deplasmanda engel olamıyorum, her alanda misyoner olmak birinci önceliğim. Konuya geçiyoruz gençler, uzun uzun yazmayacağım. Sadece...
  7. MrMud

Efsanelerin doğduğu, Efsane Yarış ; DAKAR RALLY ! (2019)

Haber olarak konusu açılmıştı, fakat 1-2 ve 3. etapların özetini tek başlık altında toplamadan geçemeyeceğim. Gerçekten yaşayan bir efsane haline geldi ve sadece motorcular için efsane olan bir yarış değil. Dünyanın her kesiminden, "Ben yarışçıyım!" diyen, bunu kanıtlamaya gelenlerin son...
  8. MrMud

Barkın BAYOĞLU (Altın Elbiseli Adam)

Kaza haberini aldıktan bir kaç saat sonra bu konuyu açmak koyuyor insana. Kim severdi kim sevmezdi seni bilmem abi, ama ben severdim. Motorcu gençliğin varlığını herkes görmezden gelse sen gelmezdin o bile yeterdi seni sevmem için. Mekanın Cennet olsun, unutursamda bana yazıklar olsun...
  9. MrMud

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Motosiklet camiasının usta ismi 'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu, dün gece İstanbul'da geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti...
  10. MrMud

Sahip Olduğu ile Mutlu Olamayanlara Ithafen :)

Cbr250 ile A noktasından B noktasına gidebilir miyim ? Su soğutmalı makina şehir içinde zorlar mı ? Filanca 250cc ile yeterince makas atamıyorum R6 işimi görür mü ? :) Bu soruların artık kültleşmiş cevabı olan mekanı cennet olsun Ümmet abimiz yeterli aslında, ufacık scooteri ile sayısız Türkiye...
  11. MrMud

Bir üst yorumdaki üyenin ismi sana ne hatırlattı ?

Eski usul forum muhabbetleri, fikir çalıntı. Ne olacağını merak ettim. Özetle benim nick sana ne hatırlattı onu yazacaksın, senden sonra gelen senin nick ne hatırlattı onu yazacak. Hadi selametle.
  12. MrMud

KAZA SONRASI YBR TOPLAMAK (TECRUBELI ARKADAŞLARDAN FIKIR BEKLIYORUM)

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle üzerimize afiyet öz abim yaklaşık 3 gün önce güzel bir kaza yaptı, motor yamaha ybr125. Soldan sıkıştıran araba sayesinde kaldırıma çıkıp direğe dümdüz motoru saplayınca, motorun üstünden fırlayıp kafasını direğe vurdu. Abimde hasar çok şükür yok, kask sol arka...
  13. MrMud

Yamaha Honda ve BMW Türkiye'den servis desteğini çekiyor !

KONU ALINTIDIR ! Paylaşmak istedim, haber için üzgünüm. Motosiklet Üreticileri Birliği ve Bakanlığının toplantısında alınan kararla Yamaha, Honda ve BMW’ninde içinde bulunduğu ilk 3 firma ilk önce servis desteğini sonrada satış rakamlarındaki düşüşten dolayı satışı durdurarak tamamen ülkeden...
  14. MrMud

PAS Sorununu çözemiyorum, Yol gösterene yemek ısmarlarım.

Abiler ablalar kardeşler merhaba, uzun zamandır çektiğim pas çilesine çare bulamıyorum. Gerçi bi çare denemedim pek ne yalan söylim. Övünmek gibi olmasın tatlı su motorcusu olmadığım için yaz kış motordayım, motosiklet yağmur yiyince resmen pas kusuyor. Özellikle Manifoldun paslanması herkeste...
  15. MrMud

"Enduro Kralı" Graham Jarvis.

Merhaba herkese, Okunacak konu isteyen arkadaşlar olduğunu görünce, kendi ilgi alanım olan Extreme Enduro'nun 'Efsane' ünvanını son damlasına kadar hak eden, Lakabı 'Enduro Kralı' olarak tüm dünyada kabul edilmiş kişiden , Graham Jarvis'ten bahsetmek istedim size. Valentino Rossi, Marq Marquez...

Yeni mesajlar