Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu okuyunca "kendi seridinde zikzak cizmenin" kural ihlali olup olmadigini ve eger kural ihlali ise bunun ile ilgili acık bir kanun maddesi olup olmadigini merak ettim.
Redditte amerikali motorcularin konu ile ilgili actigi birebir ayni konu var. Ve yazilan yorumlar ne yalan soyleyim...
Ben almadan once cok arastirmistim ozellikle yabanci forumlari. Bircok kullanici cukur veya tumsekte on tarftan gelen bi sesten sikayetci. Ben aldigimdan beri bende de var ayni durum. Servis bi sorun yok dedi bende pek onemsemedim acikcasi..
Hicbir kronik sorunu yok ben 4k km deyim su zamana...
Bu motor kitapciga gore 10w-30 yari sentetik kullanir. Yetkili servislerin cogu 10w40 kullaniyor ama hepsi yari sentetik kullaniyor.
Suan tam hatirlamadigim ve arastirmaya usendigim birtakim onemli sebeplerden dolayi yari sentetik kullanmanizi tavsiye ederim.
Vallah bilmiyorum bende abi anahtarsiz calistirma otmesi konusunu:)
Otoban hzilarinda konforlu yolculuk cok guzel evet.
Bu arada on cam en ust seviyedeyken ruzgar kaskimda patliyordu benim. Gp kompozitin deflektorunu takinca cok iyi oldu, sana da tavsiye ederim.
Agirlik konusunun avantaji...
Sym candir:)
Yazilmasi gerekenler yazilmis. Bende joyride 300 ile ilgili son yorumlarimi yazayim. Severek kullaniyorum.
Once eksiler:
*amortisorler sert. Ozellikle on amortisor reboundda tak diye vuruyor.
*plastik kalitesi japonlarin bi tık altinda.
*sele alti bi tik kucuk.
Artilar...
Yag ve filtre degisimleri icin honda yetkili servis ucretleri gayet makul. Hatta bircok ozel servisten bile ucuz.
Ben ayni motor icin, asagi yukari ayni km lerde periyodik bakim ve fren hidroligi degisimi icin Anes motordan randevu istemistim. Adamlar bana islem icin 4 saat iscilik yazilacagini...