Arama sonuçlarınız

1. M

plakanı aldım zaten :)

Konuyu okuyunca "kendi seridinde zikzak cizmenin" kural ihlali olup olmadigini ve eger kural ihlali ise bunun ile ilgili acık bir kanun maddesi olup olmadigini merak ettim. Redditte amerikali motorcularin konu ile ilgili actigi birebir ayni konu var. Ve yazilan yorumlar ne yalan soyleyim...
  2. M

sym joyride 300 aldim:)

Saol abi bu bilgi icin cunku muhtemelen vidayi sokup asilirdim:)Allahtan tembelim de henuz isleme baslamamistim:)
  3. M

oo cok saol verdigin bilgi verdigin icin ilk is bakicam en kisa zamanda
  4. M

Ben almadan once cok arastirmistim ozellikle yabanci forumlari. Bircok kullanici cukur veya tumsekte on tarftan gelen bi sesten sikayetci. Ben aldigimdan beri bende de var ayni durum. Servis bi sorun yok dedi bende pek onemsemedim acikcasi.. Hicbir kronik sorunu yok ben 4k km deyim su zamana...
  5. M

CB250R İçin Yağ Tavsiyesi

Bu motor kitapciga gore 10w-30 yari sentetik kullanir. Yetkili servislerin cogu 10w40 kullaniyor ama hepsi yari sentetik kullaniyor. Suan tam hatirlamadigim ve arastirmaya usendigim birtakim onemli sebeplerden dolayi yari sentetik kullanmanizi tavsiye ederim.
  6. M

350 ile 500cc Arası Motorlarınız 100 km'de Ortalama Ne Yakıyor ?

tamamdir abi saol servise gidince bende bi sorayim bakalim..
  7. M

Vallah bilmiyorum bende abi anahtarsiz calistirma otmesi konusunu:) Otoban hzilarinda konforlu yolculuk cok guzel evet. Bu arada on cam en ust seviyedeyken ruzgar kaskimda patliyordu benim. Gp kompozitin deflektorunu takinca cok iyi oldu, sana da tavsiye ederim. Agirlik konusunun avantaji...
  8. M

Hayirli ugurlu olsun:) Nasil begendin mi motoru? Gozlemlerin izleninlerin neler?
  9. M

Yarım belkide çeyrek hacı olmak isteyenler

En tehlikeli yoluysa niye gidiyoruz buraya:) Sanki haci degilde john wick olunur burda gibi:)
  10. M

CBR500R

Goz kapali alinir. A2 de tartismasiz en mantikli ve guzel motor.
  11. M

SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

Sym candir:) Yazilmasi gerekenler yazilmis. Bende joyride 300 ile ilgili son yorumlarimi yazayim. Severek kullaniyorum. Once eksiler: *amortisorler sert. Ozellikle on amortisor reboundda tak diye vuruyor. *plastik kalitesi japonlarin bi tık altinda. *sele alti bi tik kucuk. Artilar...
  12. M

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Mola verme ihtiyaci duymadan yaptigim yolculuklar kisa yol, mola verme ihtiyaci duydugum noktadan sonrasi ise uzun yol.
  13. M

40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

Bakimlari duzenli yapilmis ve iyi bakilmissa 40k km o motor icin hicbirsey. lakabi ölümsuz blok o motorun:)
  14. M

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Yag ve filtre degisimleri icin honda yetkili servis ucretleri gayet makul. Hatta bircok ozel servisten bile ucuz. Ben ayni motor icin, asagi yukari ayni km lerde periyodik bakim ve fren hidroligi degisimi icin Anes motordan randevu istemistim. Adamlar bana islem icin 4 saat iscilik yazilacagini...
  15. M

debriyajı bırakırken motor ilerlemiyor

gaz verirsen gider:)
  16. M

"patlıyoduk valla" dediğiniz son olay

"Az kalsin patliyorduk" soylemi; bilincli bir sekilde, bir sure yapilan, yuksek risk iceren tehlikeli islerin, risk unsurlarinin bir veya birkacinin gerceklesmesi sonucu, surucun azrail ile selamlasi ama azrailin davetini kibarca reddetmesi olayinin akabinde surucunun 180 nabiz ile soyledigi...
  17. M

Cb 250 r hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

2 sene kullandim bir kere sikinti yasamadim. kroniksiz canavar.
  18. M

Düşük devir

Bu konu ile ilgili cok teknik yazi okudum, cok video izledim. Yanma odasinda patlama esnasinda, devir dusuk ise piston ve piston kollari ve krank ekstra strese maruz kaliyor. Patlamanin olusturdugu itme kuvvetine karsin, dusuk devirden dolayi piston daha yavas hareket edecegi icin bu bir direnc...
  19. M

Zincir Ömrünüz Bitmemiş Olabilir!!!

Dostum kac dakikada kac damla damlatmasi gerektigini ayarlayabiliyorsun. Ayrica yagini kendin dolduruyorsun haznesine. yazin kalin yag, kisin ince yag seklinde optimum orani tutturabilirsin. Bu isin en guzel yanlarindan biride disli-sanziman yaglarinin kir tutmamasi. Yani temizlige hic gerek...
  20. M

Zincir Ömrünüz Bitmemiş Olabilir!!!

ATP otomatik zincir yaglama taktiriyorsunuz, zinciriniz hep yagli. Motulun sümük gibi yagi yerine disli yagi kullaniyorsuz ve zinciriniz hep yagli hep temiz.