Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekirdağ da oturuyorum bildiğim üzere Tekirdağ da çok fazla motosiklet hırsızlığı olmaz bu yüzden büyük ihtimalle çalmaya çalışan kişiler profesyonel hırsız değillerdi.Evin önünden motosikletimi çalmaya çalışmışlar bu nasıl bir yürektir?Odamın ışığı yanar hep ve motosikletimi hep camdan...
Ben Tekirdağ veya İstanbul'dan Kıbrıs'a motorumu götürmek istiyorum malum Kıbrıs'ta pahalı motosiklet fiyatları Tekirdağ'dan mersine otobüs bagajında taşırlar mı kiminle konuşmam gerekiyor ? Ortalama ne kadar ücret isterler.Şimdi 200ns ile bin kilometre yol çile gibi olur ve pahalıya patlar...
Sürpriz Evlilik Teklifi için Çıktığı Yolda Şok üstüne Şok Yaşadı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan 3 yıllık kız arkadaşı Öznur Çelik'e evlilik teklifi yapmak için 20 motorcu arkadaşıyla İstanbul'dan gelen Ali Ülkü isimli genç yolda trafik kazası geçirdi. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan genç...
Virajda ne olduğunu anlamadığım sıvıya girerek düştüm ilk düşüşümdü kalktığımda nedense güldüm düşerkende ben düşüyorum dedim kendi kendime
:)
Neyse o düşüşten sonra montumun dirsekleri aşındı ve kötü duruyor yeni mont alamam malesef orayı onarma sansım var mı?
Yırtılan montuna yama yapan var...
Ailecek gezi planlıyoruz yaklaşık 8 kişi malesef motosiklet ile değil arabayla :(
Çanakkale Marmaris arası 10 15 günlük bir gezi yapacağız kısmetse.
Doğayla iç içe kamp yaparak devam edecek bir gezi.
Çanakkale marmaris arasında sahil şeridinden devam ederek olmazsa olmaz dediğiniz doğal...
200nsimde gidonu tam sol yapınca gaz teli geriliyor ve kendi gaz veriyor gaz telinin yeri çok sıkışmaya müsait yerde veya kısa anlamadım bu
sorunu yaşayıp çözüm buldunuz mu motorun garantisi devam ediyor servisle görüşmem gerekir mi
Allah rahmet eylesin Ordan geçen bir araç bir motosiklet bir bisiklet veya başka bir canlı tamamen şansa yaşıyoruz
http://www.dailymotion.com/video/x5qcdhx_uzerine-kaya-parcasi-dusen-ogrencinin-feci-olumu-kamerada_news
Ekspertiz hakkında soru sormak istiyorum sadece benim kafamda soru işaretleri oluştuğunu düşünmüyorum yararlı başlık olur diye umuyorum.
1)Ekspertiz güvenip arkaya bakmadan araç alınır mı ?
2)Ekspertiz ücretleri ne kadar?
3)2.el almak istediğiniz motoru Ekspertiz soktunuz , aracın yürür...
1*KAZA ANI 00.20snye Yüksek güç
2*Düşük güç viraja dar girmek
00.18sn
3*BU KAZADA ANLATILAN MI SEBEP OLMUŞTUR YOKSA BAŞKA KURTULUŞU YOKMUYDU ? (YORUMLANMASINI BEĞENDİM )
*4Akşam bayan sürücü suçlu kim ? 3.37
Beline ne olmuş olabilir bellik olsaydı işe yarar mıydı ?
5*Sol şeritten hızlı...
izledim özellikleri çok fazla izleyip yorum yapıp eleştirirseniz veya kullanıyor olup iyi kötü eleştirileriniz nedir fiyatları da uygun geldi ne diyorsunuz?
Kışlık eldiven almaya gerek duymamıştım memleketimde çok fazla soğuk olmadığından.
Tahmini olarak eylül ekim aylarında bir yazlık eldiven aldım içine de termal eldiven alırız idare ederiz yazında kullanırız diyerek.
Bu kışta çok soğuk olacağı tuttu :) Neyse
Yahu yemek yemeğe gittik motoru park...
takıp ettıgım bı vlogger videoyu gördüm buraya atma gereksinimi duydum belki biri motorunu görürde gider alır hicbi alakam yok reklam falan demeyin
ceza yemiş motorlarda olabilir ama belki bi arkadaşın bu vesileyle motoru bulunur inşallah
havalardan motora binemiyorum her yer kar bu kar ne zaman gider diye mölüm mölüm bakmaktan yorulan bi ben miyim bide üstüne motovloglar izledikce yerimde duramıyorum siz ne yapıyosunuz endurocular gelmesin kıskanıyoruz :) ::23343::